Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Грандиозен скандал разтресе Нова ТВ заради Мегз – ето ябълката на раздора:

Грандиозен скандал разтресе Нова ТВ заради Мегз – ето ябълката на раздора:

Новото риалити на Мегз прави днес дебют на втория си сезон в ефира на Нова телевизия . Това обаче стана индиректно повод за напрежение и скандали зад кулисите.

Дизайнерката се гордее с успешния си формат  INSTAQUEEN – той е нейната гордост и тя никога не е крила колко усилия влага в предаването.

Но острият ѝ нрав и постоянните претенции на Каканашева били повече, отколкото екипът на продукцията и самата телевизия могли да понесат.

 

Мегз

Мегз постоянно си добавяла нови клаузи в договора и постоянно искала всичко да се случва както тя каже. Тази година дизайнерката настоявала да се включат всякакви глезотии и екстри за претендентките и ангелите ѝ. В това число специални храни и напитки, както и неограничен достъп до СПА-то и всички екстри на луксозния хотел, в който се снима риалитито ѝ.  Естествено, всички претенции породили голямо напрежение в екипа.

Освен това Каканашева настоявала всяко предаване тази година да е минимум 25 минути и задължително да се пуска във вторник и четвъртък следобяд – според нейните наблюдения това са най-активните часове за интернет потреблението. Черешката на тортата била, когато Мегз поискала 5 пъти по-голям бюджет от миналата година заради безспорния успeх на риалитито. Тя не спирала да цитира рекордните гледания и класацията на Google според, която INSTAQUEEN беше 3-тото най-търсено риалити в страната. Продуцентите отстъпили и пред това искане. Самата Каканашева дори се похвали за увеличения бюджет тази година със самодоволна усмивка в свое стори. 

Това обаче съвсем не е всичко – тази година тъмнокосата амбиция поискала по нейното риалити да работят редакторите на Вип Брадър. Мегз настоявала, че след като Вип Брадър е спрян от ефир, сега тези екипи имат времето и капацитета да поемат нейното риалити. Телевизията отказала заради безумно по-високите технически разходи, свързани с искането. Амбициозното миньонче, обаче, не се отказало и на своя глава почнало да звъни на някои от редакторите и да ги уговаря лично.

Явно впечатлени от големият ѝ ентусиазъм и амбиция, професионалистите решили да рискуват с непознат за тях проект. Накрая продуцентите нямало какво да направят и се съгласили отново с исканията на Мегз. 

Зад кулисите се коментира, че работата с тежък характер като Мегз не е никак лесна, но пък виждат огромната и отдаденост към формата и това им дава сили и хъс да създават. 

От категорията