Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Кали доказа, че е широкоскроена – певицата със страхотен жест към гаджето на сина си (ВИДЕО):

Кали доказа, че е широкоскроена – певицата със страхотен жест към гаджето на сина си (ВИДЕО):

Съвсем наскоро медиите се надпреварваха да пишат за скандалната според някои връзка на сина на Кали с рапърката Котенцето . Реакцията на попфолк-дивата обаче изненада всички.

Вместо да се разгневи и забрани всякакъв контакт на Георги с младата дама, Кали взе, че записа песен с гажето на сина си!

снахата на Кали

Определено тази постъпка успя да изненада почитателите на поп-фолка – новият клип към песента “ Драми всякакви ” е със специално участие не на друг, а на Котенцето. Виктория Тодорова, както е истинското име на Котенцето, е една от най-обещаващите и харесвани млади изпълнителки, затова не е чудно, че Кали е избрала тази колаборация, за да внесе малко свеж полъх в кариерата си.

Преди време звездата на телевизия “Планета” заяви, че е претърпяла много голяма метаморфоза в професионален план и няма да прави никакви компромиси с музиката. 

нов клип на Кали

“Искам в кариерата ми да присъстват песни, с които да изпълвам първо моята душа, после и душата на публиката – каза изпълнителката и резултатът е парчето “Драми всякакви”. Меломаните побързаха да дадат своята оценка за новото музикално предложение на Кали, а хубавите коментари недвусмислено говорят, че целта й е постигната. Ето някои от най-силните думи на феновете:

 “Силна песен от Кали. Личи си, че е набрала яко. Имаш сигурен хит!”, “Ехааа, не очаквах такава разбиваща изненада. Котеее, уникална си!”, “Получило й се е на Кали! Нещо различно от нея!”. “Доста свежо се е получило! И точно частта, в която пее Контенцето й подхожда най-много!”, “Това определено не го очаквах, но им се е получило определено.” Музиката, аранжиментът и текстът на “Драми всякакви” са на Diamond Beat Production, а режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, пише телевизия “Планета”.

Video Playback Not Supported

От категорията