Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Днес Ивана е секс-символ, но на тази снимка от бала няма да я познаете (Снимка):

Днес Ивана е секс-символ, но на тази снимка от бала няма да я познаете (Снимка):

Ивана е всепризната красива и поддържана жена, пример не само в собствения си жанр, но и за много момичета у нас. Но това невинаги е било така – добрата визия е част от усилена работа върху себе си.

Най-доброто доказателство за горните думи е тази снимка от бала на кралицата на попфолка.

Ивана няма как да забрави абитуриентската си вечер , пише “Марица”.

Всяка година през май пее на балове, които я връщат във времето, когато и тя е чула последния училищен звънец. „За Айтос, в който съм родена, абитуриентските бяха истински празник. Минаваше се през целия град, за да те огледат от всички страни, да коментират тоалета ти, да преценят дали кавалерът ти е с авторитет. Голям цирк беше“, спомня си певицата.

Ивана на бала си

Но някога баловете съвсем не са били пищните събития от днешни дни. Не всичко е било показност на тоалети, прически, скъпи коли… Дори фризурите и гримът нямали значението, което младите им придават сега. Баловете не били тип „сватба“, а се изразявали в кратка почерпка у дома с роднините. „Купихме роклята в последния момент. Нямаше голям избор. А и попфолкът не съществуваше – нямаше откъде момичетата да копират модели“, смее се Ивана, която блеснала в синьозелена рокля с миди дължина. Не била съвсем по мярка, а и подплънките идвали възшироки. Прическата пък била на косъм от провал. “Подстригах се и се накъдрих, но не постигнах търсения ефект. Приличах по-скоро на леля ми от 20-те години, отколкото на модна икона”, шегува се певицата.

От категорията