Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Единственото ефикасно оръжие срещу черни точки – маска от един продукт ги изтръгва от корен, чисти и мустачки:

Единственото ефикасно оръжие срещу черни точки – маска от един продукт ги изтръгва от корен, чисти и мустачки:

Сигурно няма по-омразен дефект по кожата от ненавистните черни точки . Всяка жена изпада в паника при вида на запушените от нечистотии пори , а да се отървеш от тях съвсем не е толкова лесно.

Дерматолозите съветват при лечението на акне и свързаните с него проблеми да се консултираме с лекар-дерматолог. Но има действия, които можем да направим и сами вкъщи.

За тази ефикасна маска против черни точки ви трябва един единствен продукт. Ефектът е мигновен, а освен това успешно се справя и с мъхчето над устната.

Маска против черни точки

Необходими са ви

1 яйце

хартиени салфетки

премахване на черни точки

Как се прави:

Разделете жълтъка от белтъка. Нуждаете се само от белтък.

Почистете лицето си, избършете го добре с кърпа. Намажете отгоре тънък слой белтък. Опитайте се да го разпределите равномерно.

Сега вземете хартиени салфетки и ги наложете върху цялото си лице.

Върху салфетките нанесете друг слой яйчен белтък.

Оставете маската за 40 минути. През това време тя се втвърдява. Ще имате усещане за стягане на кожата – това е съвсем нормално. След определеното време започнете внимателно и бавно да отстранявате салфетките в посока отдолу нагоре. След това нанесете слой овлажняващ ежедневен крем.

Ефектът е забележим след първото приложение. Веднага ще почувствате как кожата ви диша и като погледнете отстранената маска, ще разберете колко мръсотия се е намирала дори и в най-малките пори. Правете тази процедура веднъж седмично, за да поддържате лицето си чисто, или когато е необходимо, ако кожата ви не е предразположена към бързо запушване на порите.

От категорията