Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ВДЪХНОВИ СЕ » Спираща дъха къща, която се продава в Слънчев бряг – И отвътре да я погледнете, пак е изпипана до най-малкия детайл

Спираща дъха къща, която се продава в Слънчев бряг – И отвътре да я погледнете, пак е изпипана до най-малкия детайл

1 милион 280 лева – точно това е цената на тази вила, която е сред офертите на една от агенциите за недвижими имоти. Намира се в Слънчев бряг и носи примамливото име “Виа долче”. 

Имотът разполага с всички екстри, за да ви накара да се почувствате отпочинали, стига да имате тези пари. 

Вила “Виа Долче” е прекрасен имот за ваканции или постоянно ползване, разположен недалеч от Слънчев бряг и Несебър.

Елегантна постройка с класическа архитектура, декорирана с акценти от Средиземноморието – едно истинско бижу, което да допълни стилът на вашия живот, пише в офертата на агенцията за недвижими, луксозни имоти.

От представителният вход къщата ви посреща в просторна дневна. Пространството на дневната и кухнята е решено с открито пространство и с обособени кътове за трапезария, почивка, забавление и камина. На изток дневната се отваря към верандата през широки витрини. Верандата е частично покрита, което я прави уютно място за почивка.

Къщата разполага с две двойни спални с обща баня. Тя е обзаведена изключително елегантно с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани луксозни естествени материали, естествен мрамор “Rosso portogalo” и дърво. Дневната и родителската спалня са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна.

В градината централно е разположен басейн изцяло облицован с естествен камък “Rosso portogalo”. Градината е богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.

И все пак, ако нямате цялата сума, вилата се предлага на разсрочено плащане до 6 години.

От категорията