Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов е съкрушен!

Любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов е съкрушен!

Любимецът на няколко поколения българи и изпълнител на “Родната милиция ме пази” бе посочен от лидера на управляващата партия като една от причините за оттеглянето на Цветан Цветанов от всички ръководни постове в управляващата партия, тъй като не го е послушал как да проведе кампанията за изборите.

“Не искам повече Веско Маринов да ни пее по концертите”, лаконично заяви Борисов на излизане от централата на партията, където се състоя заседание на Изпълнителната комисия. Отговорът на Веселин Маринов, който не повярва, че е замесен в освобождаването на Цветанов, с когото ги свързва дългогодишно приятелство заяви:”Не мога да говоря по темата, не съм чул интервюто на премиера.На работа съм в момента, имам среща.

Не съм подготвен за такива неща, не съм чул нищо, какво е станало, какво не е…

Толкова съм далеч от всичко това! Не се чувствам подготвен да коментирам, каквото и да било за оставки и такива неща. Как може да ме намесят в такива неща, в политиката?! Но това е животът”, заключи с тъга в гласа певецът. Маринов и Цветанов за семейни приятели и през годините звездата участваше в редица мероприятия на ГЕРБ. Певецът не остана безучастен и около разразилия се мегаскандал “Апартамен гейт”, около който стана ясно, че вторият човек в ГЕРБ се е сдобил с апартамент на много по-ниска от пазарната цена. “Подкрепям Цветан Цветанов напълно! За пореден път показахме какво сме ние, българите… Когато един човек успява, враговете му стават много. Не просто знам, аз съм убеден, че Цветанов е невинен и не е сгрешил в нищо!”, заяви тогава пред Маринов.

 

От категорията