Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 20 стилни прически, които ще ви направят да изглеждате като момиченце тази година (снимки)

20 стилни прически, които ще ви направят да изглеждате като момиченце тази година (снимки)

Всеки рано или късно иска драстично да промени имиджа си, да внесе нещо смело, необичайно и смело в стила и в живота си като цяло. И какво може да се справи с тази задача по-добре от промяната на косата? Едно от най-добрите решения за това е карето! В крайна сметка, тази прическа е идеална за собствениците на коса със средна и къса дължина, а също така изглежда много стилно и необичайно.

модерни прически

 

Средни и стилни подстрижки

20 СМЕЛИ РЕШЕНИЯ

 

Какво е степенувани карето? 

 

Да започнем с това, нека да видим какъв тип прическа е карето. Тази прическа може да се нарече смесица от две основни прически – каскада и класическа четворка.

 Тази прическа е различна от обичайното етажиране, което има формата на стълба. То може да бъде както изразено, така и едва забележимо.
необичайни каре

 

модни прически 2019

Строгата форма на класическата прическа не подхожда на всички момичета, но градуираният квадрат е поле за експериментиране. Тази прическа е подходяща за почти всяка дама, най-важното – да избере правилната форма и да направи стайлинг.

модни прически 2019

Боб с боядисана коса

завършване на подстригване

Градуиран боб с удължаване

Една от най-елегантните опции за коса със средна дължина е боб с удължаване .

каре с удължаване

каре с удължаване

Има няколко алтернативи на боб с удължаване, от които можете да изберете този, който подчертава чертите на лицето и вида на косата. Можете да отворите повече главата и да удължите шията. Тази прическа ще изглежда страхотно както на права, така и на вълнообразна коса.

Боб каре

стилни прически

модни прически

Късо каре
идеално е за коса със средна дължина, но не по-малко стилно и смело при жените с къса коса. Важно е правилно да поставите акцентите.

Боб за средна коса

Късият квадрат  отваря напълно задната част на главата, но страничните кичури могат да останат удължени. Оптималната дължина на тези нишки е до линията на бузите.

късо каре

каре на къса коса

Самият външен вид определя модела на прическата, който подчертава деколтето и подчертава овала на лицето.

каре

прическа за къса коса

Лесна подръжка без стилизанти

Друг безспорен плюс на такова подстригване е лекотата на стайлинг. 

стилен стил

модни прически 2019

Вие също ще се нуждаете от четка или гребен с естествени косъмчета, за да придадете блясък на къдриците.

стилен образ с прическа

модни прически 2019

Можете да експериментирате с тази прическа и това е лесно, дори и да не сте професионалист. Например, за вечерна визия можете да навиете елегантни къдрици от страни или да направите косата си на вълнички. С такава прическа ще изглеждате просто неустоимо!

От категорията