Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Симона Загорова облече 100-годишна народна носия за специален повод – вижте колко е красива (Снимки):

Симона Загорова облече 100-годишна народна носия за специален повод – вижте колко е красива (Снимки):

Няма спор, че 22-годишната дъщеря на поп фолк примата Глория – Симона Загорова , е красиво момиче. Но тези дни Симона стана обект на ласкави коментари и суперлативи, след като облече 100-годишна хърцойска носия , предавана в семейството ѝ от поколение на поколение.

Оказа се, че носията, която получила от баба си, била облечена специално за сватба в народен стил в Рилския манастир. 

Симона Загорова носия

Певицата сподели снимки в личния си профил в Инстаграм, като написа, че в този момент изпитва гордост и уважение.

Симона в носия

“Благодаря на баба за честта да ми даде да облека това богатство, идващо от нейната прабаба! Празничната Добруджанска риза, тъкана и везана на ръка – карлянка, притежават магията на Българската традиция, бит и обичай! С много любов към българския фолклор изпълних “Ела се вие превива” на невероятната сватба на Вики и Илиян Петкови! Благодаря за възможността!!!”, допълва дъщерята на Глория.

красива народна носия

Симона може и да е съвсем млада, но вече показва вкус, талант и оригинален собствен почерк, който я прави ярък изпълнител, а не просто дъщеря на майка ѝ!

красива носия

ярка народна носия

дъщерята на Глория в носия

От категорията