Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 9 модни тенденции в прическите, които определено ще ви накарат да се замислите сериозно (снимки)

9 модни тенденции в прическите, които определено ще ви накарат да се замислите сериозно (снимки)

Правата прическа помага да се балансира цялото изображение или, напротив. Ето защо, за да изглежда модерни и стилни, е важно да се следвате модата в света на стайлинга и прическите, тъй като отдавна е известно, че една красива прическа може да промени живота ви.

 Седмиците на модата най-накрая приключват и можем да обобщим. Стилистите за новия сезон са подготвили много неща, които са подходящи за посещение на парти, както и за ежедневно заседание в офиса.

модерен стил на косата

Редакционната ни колегия ще ви разкаже за най- модерните прически за жени 2019–2020 година. Тенденцията на лъскавата коса са още по-горещи, но за любителите на шик обема има някои много интересни опции.

 

Моден стил за коса

Зализана коса зад ушите
Ако не ви харесва, когато косата ви влиза в очите, това е вашият избор. Косата може просто да бъде зализана назад с помощта на стайлинг продукти. Такива прически са особено добри за вечерни излзиания: те са перфектно съчетани с отворени блузи и  модерни копринени и сатенени рокли.

 

модерен стил на косата

Ретро-вълна
, като момичетата от Чикаго от миналия век, но много женски стил. Подходяща е за екстравагантна мадами, както и разнообразяване на скучните  бизнес прически. Без допълнително стърчаща коса – всичко е зализано колкото е възможно повече, само красива извита нишка минава през челото.
 

модерен стил на косата

Къдрици и къдравия бретон  ,като през 90-те, ще бъдат много подходящи в предстоящите сезони. Къдриците не трябва да бъдат перфектни, така че не трябва да премахвате пухкавата коса, която създава ефекта на глухарче. В допълнение, не е необходимо да се правят допълнителни къдрици и букли. Не стайлинг, а истинска радост за мързеливите собственици на бретон.

 

модерен стил на косата

Липса на обем в корените
Както в първото изпълнение, гел или паста идва на помощ. Хлъзгав стил на върха на популярността и се появява на подиума по различни начини. Много стилисти зализаха моделите само в корените – краищата са оставени свободни и сухи.

 

модерен стил на косата

Разделен бретон
Една от най-женствените и практични варианти на бретон. Най-често той е малко по-дълъг от класическия прав и се разделя на две страни – така че тя прави челото по-малко, а лицето по- слабо

 

модерен стил на косата

Мръсна глава
Всъщност, главата трябва да бъде чиста, а ефектът на мръсната коса трябва да се постигне с продукти за оформяне на стайлинг. Косата ти изглежда небрежно заплетена, сякаш не си си измила косата  няколко дни и просто я заглаждаш сутринта
 

модерен стил на косата

Път на една страна
Косата може да бъде пусната, прибрана или на ниска опашка.

модерен стил на косата

Къса коса с бретон
Късият бретон през 2019–2020 г.

се постигат не чрез прически, а чрез стил
 

модерен стил на косата

Бижута в косата
Дизайнерите продължават да допълват своите колекции и украшения за коса – най-често те се използват на сравнително прости прически, които изглеждат изключително елегантно. Този сезон се използват корони, диадеми и фиби с камъни.

модерен стил на косата

Модният стил е просто тенденция, която ще бъде заменена от нова след време. Определено може да кажем, че тези прически са доста странни и биха се вписали в стила само на най- екстравагантните дами.

 

 Само не забравяйте, че прическата е част от образа, която трябва да бъде в хармония с дрехите и начина ви на живот. Пък вие най- добре ще прецените какво ви пасва най- добре

 

От категорията