Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Жена без любовен живот може да се разпознае веднага по един малък детайл

Жена без любовен живот може да се разпознае веднага по един малък детайл

Ако вярвате в статистиката, тогава сред жените, живеещи в западните страни, само 45% могат да се похвалят с редовен интимен живот и това предполага, че тази категория включва жени, чиято възраст все още не е достигнала „златния век”. 

В други 30% от жените, полът се среща периодично, докато в останалите, той е или почти несъществуващ, или се случва изключително рядко. Въпреки това лекарите казват, че липсата на секс е вредна за здравето на жената: както от физиологична, така и от психологическа гледна точка. 

Смята се, че една зряла жена се нуждае от секс от 2 до 5 пъти седмично и при липса на редовен сексуален живот симптомите се появяват вече 2-3 месеца след „сексуалното затишие”.

 Една жена става изнервена, раздразнителна, поради тази причина и може да повиши гласа си, да се ядоса или, обратно, да плаче. Липсата на секс в живота на една жена може да се отрази на нейния външен вид – състоянието на кожата и косата започват да се влошават и първите признаци на стареене се появяват по-бързо. С дълго отсъствие на секс, гинеколозите казват, че жената може да развие сериозни заболявания на репродуктивната система.

От категорията