Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Приеха Тони Стораро по спешност в болница – ето подробности:

Приеха Тони Стораро по спешност в болница – ето подробности:

Буквално преди броени часове се появи новината, че Тони Стораро е приет по спешност в болница . Певецът постъпил в лечебното заведение снощи, като според източниците на информацията е претъпял операция, а следващите му участия са отменени.

Не става ясно какво е състоянието на 44-годишният изпълнител и каква е точно причината за неотложната намеса на медиците.

Големият му син Фики почиваше в Гърция в този момент, но най-вероятно се е прибрал за да бъде до баща си.

Предишната вечер в неделя, Тони беше специален гост в клуба на колегата си Константин, с когото купонясвали до ранни зори. По стечение на обстоятелствата двамата изпълниха новия си дует, който носи името „Кома“.

Тони Стораро и Константин

Видеото на “Кома” се завъртя преди месец в YouTube канала на Фен ТВ и вече се радва на почти 3 млн. преглеждания. Графикът на чалга барда е препълнен – утре той трябваше да изнесе клубен концерт в обзорски клуб, а в четвъртък има обявено участие в Слънчев бряг, като за целия месец юли ангажиментите му наброяват 12. Собствениците на заведения трескаво търсят заместник за обявените дати, но мисията им никак не е лесна да намерят свободна аналогична звезда от ранга на Тони Стораро в този активен сезон.

От категорията