Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Период на ретрограден Юпитер-Топастрологът Анджела Пърл съветва зодиите какво да правят, за да имат успех

Период на ретрограден Юпитер-Топастрологът Анджела Пърл съветва зодиите какво да правят, за да имат успех

Юпитер в момента се намира в ретроградно движение в Стрелец и така ще бъде до 11 август. Ретроградният период на Юпитер продължава 4 месеца, през които всеки ще почувства желание да погледне навътре в себе си.

Време е да направите самоанализ, да обърнете внимание на духовното и личностното развитие.

Зависимостта от общественото мнение става минимална.

Според опитния астролог и таролог Анджела Пърл, по това време всеки ще има шанс да бъде на правилното място в точното време. Основното е да се знаят някои от особеностите на този период, за да се разбере какво трябва да започне и с какво да се чака! ”

Днес  ще ви кажем как да се държите в периода на ретрограден Юпитер . Промяната е на път!

Овен
Всичко, свързано с чужди страни и международни отношения, ще се проведе с гръм и трясък. Посещение на изложби и конференции, преминаване на изпити, пътуване, решаване на правни въпроси, препечатване на книги и статии, имиграционни въпроси – това са областите, на които трябва да се обърне максимално внимание, така че ретроградният Юпитер да ви носи късмет!

Телец
Финансови проблеми – това е, на което трябва да обърнете внимание през този период. Парите ще дойдат дори откъдето не очаквате. И ако ще вземете кредит, тогава заслужава да се забави това решение до август.
През тези 4 месеца Юпитер ще възстанови реда по финансови въпроси. От септември със сигурност ще се възползвате от наградите!

Близнаци
Юпитер ще представи нова връзка на романтичнните Близнаци. Това е велик период, за да разберете себе си и да разберете от кого наистина се нуждаете. Правилното решение ще дойде през август.
Също така е възможно да се водят спорове или да се изясни връзката с работодателя. Но най-важното е, че това е страхотен период за избор на партньор за цял живот!

Рак
Очаквате голям обем работа, нови проекти и поръчки. Търсенето на работа е добро, но тук е важно да можете да разделяте най-важното от средното и да не бъдете прекалено уморени.
Юли може да ви върне към стария недовършен бизнес, който определено трябва да завършите. Бъдете внимателни със здравето си, не преуморявайте и се опитвайте да поспите достатъчно. Алкохолът по време на този период е нежелателен.

Лъв
Юпитер ще влезе в 5-тия дом на Лъв – къщата на любовта, вдъхновението и творчеството. Лъвовете определено ще бъдат вдъхновени от романтични взаимоотношения през този период.
Благоприятно пътуване до нови страни или места, където никога не сте били. Това е време на радост, така че се наслаждавайте напълно!

Дева
Добър период за справяне с проблеми с недвижимите имоти. Търсене на нов апартамент, продажба, преместване в друг град или страна, документи за преструктуриране на къщата – във всичко ще имате късмет.
И накрая, въпросите в тази посока ще бъдат решени през август. Също така идват щастливи семейни промени.

Везни
Ще има много комуникация, нови познанства, които ще ви облагодетелстват в бъдеще. Добре е да се започне благотворителна, образователна или научна дейност. Успешно започнете да учите в желаната от вас посока.

Скорпион
През този период не трябва да започвате нова дейност. По отношение на финансите ще има добро попълнение на пари, а еднократната сезонна работа ще донесе доход.
През есента Скорпион ще бъде много по-богат, отколкото е сега. Здравето няма да има проблеми!

Стрелец
Стрелец ще усети застоя. Това е един добър период за справяне със стари неща, завършване на вече започнали проекти, както и преосмисляне на живота и ценностите. До август позицията и очакванията на Стрелец ще се променят към по-добро.

Козирог
Това е чудесно време да завършите всичко старо и да изхвърлите всички ненужни неща от живота си. Погрижете се за почистването на пространството от допълнителните неща и от токсичните хора.
Благоприятна медитация, йога и почистващи практики. След този период започва значителна промяна в живота ви. Не забравяйте, че всички промени започват отвътре!

Водолей
Срещите със стари приятели, възобновяването на проекти с дългогодишни познанства, търсенето на бизнес партньори – всичко това ще се поеме от бизнеса и мислите за Водолей по време на ретрограда на Юпитер .
Това е подходящо време за съживяване на стари взаимоотношения, прекратяване на конфликти, споделяне на опит и други. А също и да завършат съдебни дела.

Риби
Всичко, свързано с кариера, статут и промяна в посоката в живота, ще бъде успешно. Ще има много работа, но не се притеснявайте, има достатъчно енергия за всичко с интерес.
Смело поемате всички начинания – успехът ще бъде на ваша страна! Но ваканция, и особено пътувания до други страни, си струва да се изчака до есента.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Както всяка ретроградна планета, ретро-Юпитер символизира енергията, обърната навътре. Следователно, психологически, тази позиция на планетата ни принуждава да се ръководим не толкова от общоприети закони, социални норми и правила, а от нашите собствени вътрешни принципи и мъдрост, извлечени от личния опит.

От категорията