Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Кучето ѝ се държеше странно и мина време, докато тя осъзнае, че се опитва да ѝ спаси живота, като надушва болестта ѝ

Кучето ѝ се държеше странно и мина време, докато тя осъзнае, че се опитва да ѝ спаси живота, като надушва болестта ѝ

И ако жената ще продължи да слуша лекарите и игнорира домашния любимец? Страшно е да си представим!

Кучетата са невероятни същества! Те са способни на много неща, които са извън човешкия контрол.

Кучетата могат да надушват, дори ако източникът на проблема е вътре в човешкото тяло. И заради това, те  чувстват, когато техните господари са болни. Те дори могат да надушат рак! Те са способни на много неща в името на тези, които обичат.

Едно куче показа любов към господарката си не по най-обичайния начин: То използва шестото си чувство, за да помогне на жената. Животното постоянно наблюдаваше собственика си. Нищо не можеше да успокои това куче. Никога няма да предположите как то спаси живота на господарката си!

Кеола е американско куче акита, което живее със собствениците си в Донкастър (Южен Йоркшир, Англия). Рики и Алана Бътлър се грижеха добре за скъпото си куче и го считаха за член на семейството.

Наскоро Кеола научава, че се очаква тяхното ново попълнение в семейството: Стопанката й забременява. Кучето е възхитено, но не може да се отърве от усещането, че нещо не е наред.

Алана започва да чувства болка в слабините си. Жената чувства и силна болка в гърба и посещава лекар, но лекарят отписва всички странични ефекти от бременността.

Алана се връща у дома, вярвайки, че болката е причинена от нарастващия плод.

Тя вярва на доктора, но Кеола знае по-добре. Кучето усеща нещо в стопанката  си. Алана забелязва, че животното се държи странно, но не разбра защо.

„Когато докторът ме изпрати вкъщи и ми каза, че нищо сериозно не се случва, кучето ме гледаше, така че дори се уплаших“, казва Алана. – Направих снимка на Кеола и публикувах снимката й във Фейсбук с хумористичен надпис за филма „Хачико: Историята на едно куче“, където кучето прави същото. Но за моя изненада моите приятели започнаха да ме съветват да възприемам тази ситуация по-сериозно. “

Времето минаваше, но кучето продължаваше да се тревожи. Рики и Алън разбират, че животното иска да им каже нещо.

- Никой не знаеше, че съм сериозно боллна. Никой човек не знаеше …

но Кеола знаеше! Тя ме буташе и плачеше, но не можех да разбера защо го прави. Рики каза, че Кеола остава разстроена, дори когато работя. Никога преди не се е случвало! ”

За щастие Алана взима сериозно тревожните признаци на любимката си . Отново отива в болницата и я слагат на интензивно лечение още същия ден. Лекарите откриват, че  жената е на ръба на смъртта!

Бъбреците на бъдещата майка са силно засегнати от инфекция, а долната част на гърба я боли поради “отразената” болка. И още по-лошо, Алана има рядък вид инфекция. Ако се е обърнала към лекарите малко по-късно, щяло да е невъзможно да се спаси.

„Случаят ми се оказа един от най-пренебрегваните и най-трудните от всички, с които лекарите от болницата са се сблъсквали само”, пише Алана във Facebook. – Освен всичко друго, в мен беше открита рядка патология, поради която имах противопоказания при лечение с антибиотици. В цяла Англия са регистрирани само два случая с подобна патология, една от които е моят! Само още малко и аз щях да умра. И синът ми, най-вероятно, също! ”.

Благодарение на кучето си, Алана успява да оцелее и да роди здраво бебе. Бебе, което намира красив ангел-пазител на име Кеола!

Детето се казва Линкълн. Хлапето и Кеола стават най-добри приятели!

Това сладко куче има сърце пълно с любов! Много трогателна история за едно куче, което обича стопанката си и спасява живота й!

Моля, споделете тази история с приятелите и семейството си!

От категорията