Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Коя зодия как флиртува, след като обърне няколко чашки: супер забавен хороскоп

Коя зодия как флиртува, след като обърне няколко чашки: супер забавен хороскоп

Сигурно ще ви е интересно да узнаете, как чашка-две от любимото алкохолно питие влияят върху представителите на различните зодии . При някои алкохолът изважда наяве неподозирани умения, докато други предпочитат да пасуват и друг да им свърши работата.

Ето как флиртуват зодиите след като обърнат няколко чашки :

Овен

Овенът се държи като дете на детската площадка – спори и дразни, за да привлече внимание върху себе си.

Телец

Телците обикновено повтарят един и същ комплимент отново и отново, променяйки тук-там формулировката му.

Е, ако човекът срещу тях не се връзва, то поне със сигурност се забавлява.

Близнаци

Близнаците са от зодиите, на които алкохолът „развързва” езика. След второто питие започват да разказват мръсни вицове и да правят сексуални намеци.

Рак

Флиртът определено не е стихията на Раците, освен ако изречението „Хайде да се разходим на лунна светлина и да си направим бебе” не ви действа на сетивата.

Лъв

Лъвовете наистина смятат, че няма нужда да флиртуват, напротив – тяхната работа е да просто да си изберат някой от всички свалящи им звезди. Ако случайно решат да вдигнат градуса на настроението, най-вероятно ще се похвалят колко са добри в леглото.

Дева

На няколко питиета Девите не са много по думите, но пък с удоволствие биха споделили някой секси танц с вас.

Везни

Везните също не са по провокациите. За тях приятелският разговор е достатъчно добра предпоставка за някакво развитие.

Скорпион

По някаква странна причина Скорпионите обичат да провокират ревност, вместо да впечатляват. Не е изключено да чуете истории за бивши гаджета и случайни „забивки”.

Стрелец

Флирт ли? Щом има химия, на кого са му притрябвали думи? Стрелците действат с любовните стрели и приковават обекта на желанието си с целувка.

Козирог

Козирозите са „феър плей” играчи, така че ако те са няколко питиета напред, то със сигурност и другият трябва да ги настигне. Затова поръчвате и още едно, и още едно…

Водолей

Шумните барове и дискотеки не са любимото амплоа на Водолеите. Ако сте им влезли в полезрението, вероятно ще искат да поговорите някъде на по-спокойно и тихо място.

Риби

Рибите вероятно биха почерпели с питие чрез бармана или пък бих изпратили някой приятел да свърши работата на сватовник.

От категорията