Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Гущеров окъпа Светлана в лукс – подари ѝ приказна ваканция на най-романтичното място (Снимки):

Гущеров окъпа Светлана в лукс – подари ѝ приказна ваканция на най-романтичното място (Снимки):

За Светлана и Християн Гущерови юли е специален – двамата решиха да го отбележат с едно специално пътешествие не къде да е, а в романтична Венеция . Там двамата са се отдали на пълен релакс, наслаждавайки се на прекрасните гледки.

На 1 юли двамата отпразнуваха първата годишнина от сключването на граждански брак, а госпожа Гущерова номер 2 получи огромен букет от 300 рози.

Преди година на 12 юли пък семейството организира пищно сватбено тържество в столичен хотел навръх рождения ден на младоженеца.

За личния си празник Светлана публикува серия снимки от купона.

Светлана Гущерова

Сега младите родители, които наскоро се сдобиха с дъщеричка, са във Венеция . Госпожа Гущерова публикува стори в личния си профил в Инстаграм, на което отбеляза, че семейството е заложило на безкомпромисен лукс в 5-звезден хотел.

Венеция заведение

Венеция Сан Марко

Не става ясно дали двойката е на романтично пътешествие или им прави компания им малката им дъщеря Анелия-Добромира, която все още не е навършила 5 месеца.

Плаж с пясък

Венеция в далечината

Наскоро Светлана отговори на въпроси на фенове и приятели в Инстаграм. На въпрос как успява да съчетае постоянните пътувания с отглеждането на бебето, Гущерова отговори, че не пътуват чак толкова много, а и бабите помагат.

От категорията