Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Съдбоносно Слънце влиза в знака Лъв: ако сте от знаците ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН ще внесе в живота ви блестящи енергии на просперитет!

Съдбоносно Слънце влиза в знака Лъв: ако сте от знаците ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН ще внесе в живота ви блестящи енергии на просперитет!

Слънцето влиза в знака Лъв на 23 юли и ще остане там до 22 август.

В този период имате по-силно чувство за достойнство, благородство и топлина на сърцето. 

Време е да блестим, да добавим цвят и драма към живота ни. Това е време, когато искаме да се наслаждаваме и да се изразяваме.

 Ние сме по-щедри и велики в нашите жестове и нагласи. От страна на сянката, ние също можем да бъдем егоцентрични и празни. 

Този период е време за празнуване, свързването с енергиите на Слънцето може да направи човек независим от мисълта и поведението, самоуверен, сияен, креативен и решителен.

В развитието на личността вашата основна задача е да запазите внимателен баланс между желаните амбиции и правилните методи за тяхното постигане.

Слънцето в Лъв дарява с властна природа и висока степен на самоконтрол, остро усещане за чест и концентрирано намерение.

Най-мощно ще се отрази преминаването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Възможно е те да приключат важни за тях задачи и да си оставят време за почивка и пътувания през периода. Хората около вас ще ви подкрепят изцяло и ще успеете да постигнете целите си през този период. Вашето здраве ще остане стабилно по време на този транзит и ще се окажете доста енергични.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се ангажират с членове на своето семейство и ще се реваншират за предишни свои прегрешения. Това е време на повишена чувствителност и фино настроен емоционален радар.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион се очаква да получат забавени плащания или възнаграждения през периода. Добре е да не започват нови дейности и да са изключително внимателни с инвестициите.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват. Това е отличен период за връзка с вашите мотивации, емоционални нужди, както и с това, което подхранва духа ви. 

 

От категорията