Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Лора Караджова захвърли дрехи и задръжки – вижте само как се появи на участие (Снимки):

Лора Караджова захвърли дрехи и задръжки – вижте само как се появи на участие (Снимки):

Лора Караджова винаги се е отличавала повече с провокациите си, отколкото с песните. Горещата блондинка просто не обича да бъде незабелязана и се старае всячески да се отличи от масата.

В разгара на летния сезон, когато и страстите бушуват лудо, дивата показа нагледно какво означава да захвърлиш не само дрехи, но и задръжки.

Било то и по време на изява.

Лора се появи по бански на свое участие. Тя захвърли задръжките по време на едно от последните си участия в морския курорт Лозенец, пише , позовавайки се на „Телеграф“. По всички личеше, че блондинката се чувстваше повече от комфортно в този вид. Част от присъстващите не бяха очаровани от вида й и коментираха появата й в това облекло, определяйки я като крайно неподходяща.

Лора Караджова

Щерката на Данчо Караджов , която постоянно скандализира, се бе издокарала като за плаж, а не като за изява на сцената, изумиха се част от присъстващите. Лора прикриваше част от прелестите си единствено с мрежесто парео.

Певицата бе облечена в бял, изрязан бански костюм , състоящ се от две части. Косата й бе вързана на опашка. Тя заложи на сандали на висока платформа, които допълнително издължават фигурата.

Стилът на Лора Караджова бе типично плажен, тъй като тя не беше гримирана. Певицата се появи със слънчеви очила, пише .

От категорията