Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Ето в чии прегръдки се озова Софи след развода с Гринго (Снимки):

Ето в чии прегръдки се озова Софи след развода с Гринго (Снимки):

Както вече видяхме, Софи Маринова е решила да продължи на чисто след развода и прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния си начин на живот. За да не рухне психически след раздялата с Гринго, певицата набляга на работата си и срещи с приятели.

Въпреки че през последните пет месеца тя първо вдигна пищна сватба с айтозлията, а скоро след това се разведе с него, фолк-фурията не пада духом и не се оставя емоциите да я надвият.

Вместо това почти денонощно е на участия.

Софи Маринова

При един от скорошните си работни ангажименти в хитов нощен клуб пък, Софка се натъкнала на добрия си колега и приятел Тони Стораро . Още щом се засекли, двамата се прегърнали щедро за радост на всички наоколо.

Софи Маринова с Тони Стораро

Снимката на ромската перла със Стораро, разбира се, привлече като магнит коментарите на почитателите й. Един от тях дори я насърчава да не се променя никога със следното послание:

“Софчето, ти си много забавен и мил човек, печелиш хората с естественото си държане и си тежиш на мястото като голяма певица! Да си жива и здрава!”

От категорията