Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ето за какво всъщност служи джобчето на дамските бикини и какво можем да прибираме там:

Ето за какво всъщност служи джобчето на дамските бикини и какво можем да прибираме там:

Сигурно и вие сте си задавали въпроса, който неизбежно рано или късно тормози всяка дама – за какво всъщност служи малкото джобче на долното бельо ? Няма начин тази малка подробност да убегне от погледа на всяка наблюдателна жена, затова днес ще развенчаем мистерията и ще ви разкажем повече за тази малка подробност от дамския гардероб .

джоба на гащите

И така – да започнем от там, че мистериозното джобче обикновено се зашива от вътрешната част на бельото (разбира се има и малки изключение, в които то е от лицевата страна на гащичките).

Почти всички жени смятат джоба за чисто декоративен детайл. Но той изпълнява няколко задачи едновременно.

 

Отначало джобът бил замислен, така че бикините просто да бъдат по-удобни за шиене и носене.

В крайна сметка шевовете могат да раздразнят деликатната дамска кожа в тази област. За да не се тормозят с шевовете шивачките слагали допълнителното парче плат, което да не дразни жените щом надянат гащичките си.

Напоследък обаче се появиха и доста бикини, изработени от синтетична материя. Така джобът, направен от естествени материали, получи нови функции. 

дамско бельо

Той предпазва деликатната кожа от контакт с доста грубата синтетика, предпазва от алергии, сърбеж, зачервяване, не оцветява кожата, запазва елегантната форма на бикините при носене и има още куп ползи.

А има и още една забавна част – джобчето на гащичките добавя към бельо малко игривост. Ако трябва да се пошегуваме знайте, че в него можете да съхранявате малки хигиенни артикули (ежедневна дамска превръзка или интимна кърпичка).

От категорията