Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Най-красивото момиченце в света порасна – ето я на 18, по-гореща от всякога (Снимки):

Най-красивото момиченце в света порасна – ето я на 18, по-гореща от всякога (Снимки):

Сигурно сте виждали нейни снимки по кориците на списанията – Тилан Блондо е на подиума от 4-годишна и бе сочена многократно за най-красивото момиченце в света.

Тилан Блондо

Днес френската актриса и модел е на 18, а още в детството медиите я нарекоха „най-красивото момиче на света“. Младата жена показа на феновете смели фотографии от морската си почивка на Бахамските острови.

На тези кадри, които се появиха на страницата й в Instagram, девойката позира в бански костюм и къси тоалети.

Гледайки снимките на Тилан, е трудно да се повярва, че не толкова отдавна нейните сладки детски фотографии бяха хит в интернет.

Тилан блондо малка

Тилан Блондо е роден на 5 април 2001 г. в семейството на телевизионната водеща и дизайнер Вероника Любри и футболиста Патрик Блондън. Тя има по-малък брат, Айрон Ромеро. Още от детството, на момичето с пищни устни, красиви очи и правилни черти на лицето й бе предсказвана главозамайваща кариера на модел. Тя стана фотомодел още на четири години и бе смятана за една от най-високоплатените млади моделки в света.

модел

млада жена

Тилан блондо бански

Тилан си сътрудничеше с Жан Пол Готие, а смелите й фотографии в списание Vogue предизвикаха голям интерес. Тилан Блондо като дете, прегърната от майка си На дванадесетгодишна възраст Тилан подписа договор с международната агенция за модели IMG Models и беше лице на Lacoste, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren и други световноизвестни марки. Красавицата се появяваше на кориците на много издания. 

Тилан Блондо черно

момиче на плажа

най-красивото момиче

Тилан модел

От категорията