Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » ТАРО Прогнозата за август от Анжела Пърл: СКОРПИОН период на промяна, ОВЕН приятни преживявания, ВЕЗНИ парична печалба!

ТАРО Прогнозата за август от Анжела Пърл: СКОРПИОН период на промяна, ОВЕН приятни преживявания, ВЕЗНИ парична печалба!

Анджела Пърл е астролог и таролог със славянски корени. Тя има повече от 20 години опит в тази област и стотици прогнози, които наистина се сбъдват и помагат на много хора.

И най-важното е, че тя ни споделя най-добрите събития по позитивен начин и разказва как да гледа на ситуацията от другата страна, за да извлечем максимална полза от нея.

Дори лимонадата може да се направи от най-киселия лимон, ако знаете правилната рецепта!

Прогноза за август 2019 г.

Подробна Таро-Проноза за август от възхитителната Анжела Пърл. Всичко за любовта, здравето и кариерата!

Овен

Арканата „Отшелникът“ ракрива, че през август огненият Овен ще трябва да извърши анализ на действията и това ще важи за различни сфери на живота. Или може би вашите розови очила най-накрая ще отлетят и ще искате да гледате на отношенията си по различен начин. В началото на месеца може да има желание да сте сами, тук трябва да се вслушате в себе си и интуицията си.

Средата на месеца ще донесе на Овен много радост и приятни преживявания. Някой нов ще влезе в живота ви и това може да бъде или мъж или жена, или идея, която по-късно ще донесе добър доход. Не боли да преминеш медицински преглед. И не за да се лекувате за неразположения, а за да знаете категорично, че със здравето ви всичко е наред!

Телец

Това е страхотен период за брак или годеж. И ако всичко е страхотно в любовните отношения, то този месец е много успешен за подписване на дългосрочни договори и намиране на нови бизнес партньори.

От средата на месеца ви очаква добър паричен доход. Също така август може да доведе до бременност или раждане. Изпълнението на задачите ще върви лесно, като часовник. Така че, скъпи Телец, този август ще бъде много успешен във всички области и доста печеливш от гледна точка на финансите!

Близнаци

Неочаквано кризисна ситуация, която ви очаква, може да бъде от полза и да доведе до подновяване. През август романтичните Близнаци ще завършат всички дългогодишни дела. За да построите нова къща, трябва да разрушите старата, да почистите района и едва тогава можете да поставите солидна основа. Близнаци, тези кардинални промени са спешно необходими и те определено ще дойдат през август.

Към края на месеца промените ще приключат и ще настъпи състояние на стабилност и комфорт. Ще има сила, желание и способност за действие. Достатъчно енергия за всичко! След тези промени определено ще станете господар на живота си.

Рак

Началото на месеца може да донесе положителни промени на Рак в професионалната област. Опитайте се да покажете своята ерудиция и квалификации, гледайте изявленията си, след това ръководството ще отбележи напредъка ви и до края на периода ще можете да разчитате на напредването в кариерните стъпки.

По отношение на личния живот може да има утежнения, свързани с неразбиране. Опитайте се да чуете партньора си, отнасяйте се с него с разбиране и тогава никакви кавги няма да ви бъдат страшни. Здравето ви ще бъде стабилно!

Лъв

През първата половина на август кралският Лъв ще може да разбере много от онова, което преди е било оставено зад воала на тайна. Не се опитвайте да използвате разумно тази информация, просто поставете картите на масата, дори без да се включвате в мръсна игра с тези, които са професионалисти в нея.

Ще има достатъчно сили и финанси, за да се справите с всяка идея и да започнете бизнес. Не бива обаче да се гмурвате с главата си в работата: по-добре е да отделите повече време на семейството, родителите, приятелите и половинката си.

Дева

В последния месец на лятото практичната Дева я чака успех и напредък в кариерната стълбица. Ще бъдете в центъра на вниманието и ще водите хора. Чувствайте се свободни да продължите напред, късметът е на ваша страна!

Има пътувания и пътешествия, които ще ви донесат страхотно настроение, ще ви дадат тласък на енергия и ще ви вдъхновят нови постижения. Ще има добра промяна към реализиране на заветно желание. Черният късмет ще приключи скоро: предстои само най-доброто!

Везни

Картата на богатството – „Десетка пентакли“ говори за добър доход и парична печалба. Вероятна е и финансовата подкрепа от роднини. Може би вашето семейство ще реши да ви подпомогне, да влезете в семейния бизнес или някой далечен роднина ще ви остави добро наследство.

Тези, които търсят работа, със сигурност ще я намерят, възможно е и да преминете през кариерната стълбица. И както се казва, не се страхувайте да мечтаете, защото през август всички наши планове със сигурност ще бъдат изпълнени. Благоприятни пътувания с любимия човек.

Скорпион

Ще възникне ситуация, която ще покаже пукнатина в областта на живота, която трябва да бъде променена и изградена отново. Това може да е връзка или работа, която не носи нищо друго освен лошо настроение и лошо здраве.

Това е период на промяна и тези промени са много добре дошли. Не се притеснявайте, всичко ще се получи! Помислете за всичко внимателно и не слушайте страховете си – не се колебайте да отидете да се срещате с нови неща. По отношение на здравето всичко ще е наред.

Стрелец

Ще има нови функции. Арканата „Колелото на съдбата“ разказва за пътуванията и новите източници на доходи. Успехът ще съпътства почти всичко!

За да не се подтиквате към депресия от силна умора, струва си да направите пауза и да отидете на почивка. И ако няма възможност да тръгнете, тогава поне отделете няколко дни за ваша сметка и останете в тишина. Един добър рестарт никога не притеснява никого!

Козирог

При Козирозите започва периодът, когато е необходимо да се съсредоточим върху най-важното. На работния фронт помислете за печалба, сега това е единствената цел, в процеса, към който ще напредвате и удовлетворявате.

От гледна точка на личните отношения последният летен месец ще бъде доста интересен период, най-малкото защото тук концептуалните въпроси ще се решават и на материално ниво. Не заради меркантилния дух на другите, просто така са обстоятелствата и понякога дори ще изглежда забавно.

Водолей

Общителен Водолей, който чака големи промени! Нещо ненужно свършва и става остаряло, за да може новото и красивото да влезе в живота ви. Кажете „не“ на токсична връзка или зависимост. Сега е най-благоприятното време за това!

Водолеят ще промени живота си в посока на комфорт и парично благополучие. И за да бъде здравето отлично, не трябва да забравяте за съня и добрите физически натоварвания, особено ако работите в офис. Плуване, пилатес, йога – това е, което ще помогне на гърба ви да бъде здрав, силен и прав!

Риба

През август Риби не трябва да позволяват блокиране по време на работа. Пренебрегнатите дела ще доведат до проблеми през септември. Честно изпълнявайте задълженията си. Големи постижения в професионалната сфера през този период не се очакват. Възможно е дори да направите няколко крачки назад. Тази необходима мярка обаче ще бъде подготовка за нов скок напред!

Връзките с партньор в живота ще текат в самия край на лятото. Най-вероятно баналната безпочвена ревност ще бъде причина за раздора. Опитайте се да намерите баланс и хармония в себе си и тогава всичко ще бъде решено по най-благоприятния за вас начин.

Сега знаете какво да очаквате от август 2019 година! Доверете се на Вселената и този месец ще ви донесе много изненади.

Сигурни сме, че вашите приятели и познати ще имат интерес да знаят какво ги очаква през август 2019 година. Не забравяйте да споделите с тях тази полезна информация в социалните мрежи!

От категорията