Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Стефка Костадинова пори вълните със супер луксозна яхта за 10 млн, докато майка ѝ трепери за здравето ѝ (Снимки):

Стефка Костадинова пори вълните със супер луксозна яхта за 10 млн, докато майка ѝ трепери за здравето ѝ (Снимки):

Стефка Костадинова държи личния си живот далеч от хорските погледи – много рядко можем да научим нещо пикантно покрай нея и семейството ѝ. Тази година, обаче, наблюдателните папараци не пропуснаха да забележат, че първата дама на спорта у нас съпругът ѝ, Николай Попвасилев , се радват на невиждан лукс в съседна Гърция.

За поредна година двамата отмарят не къде да е, а край звездния остров Миконос , който е притегателна точка за милиардери и звезди от цял свят.

Стефка Костадинова Гърция

Там всяко лято акостират знаменитости от рода на Кристиано Роналдо, Кейт Мос, Нина Добрев, Ерос Рамацоти и много други.

Престоят на Миконос е по джоба на малцина нашенци като Дарина Павлова и компания, Златко Баретата и олимпийската шампионка Стефка Костадинова.

Стефка Костадинова с мъжа си

За да направят ваканцията си още по-вълнуваща и бляскава, рекордьорката и мъжът ѝ не се задоволяват само с разнообразието от плажове и елитните заведения по тях, а наемат и яхта . Снимки от плаванията им в открито море показват, че шефката на БОК и строителният предприемач определено имат афинитет към скъпото, защото морската перла, с която порят тюркоазените води, е оценявана от специалисти на 10 милиона евро . Тя разполага с палуба, способна да побере гостите на цяла сватба, обзаведена с разкошни кресла, маси и други екстри.

тузарска яхта

За нещастие обаче, тази година Костадинова не могла напълно да се наслади на морската идилия, защото фалшива новина, свързана със здравето ѝ, помрачила лятното ѝ настроение. Докато легендарната атлетка събирала тен в Гръцко, у нас плъзна слух, че е приета по спешност в болница и оперирана. Световната рекордьорка в скока на височина не научила обаче директно за измамата. Първо се озадачила от обаждания по телефона от рода на „Как си? … Ние сме с теб“ и подобни, които тя по принцип получавала още от състезателка.

Ситуацията станала подозрителна, когато дошла втората вълна обаждания с послания като „Ти си шампионка и победител и ще преодолееш всички изпитания…“. Накрая майката на звездата телефонирала разтревожена и я призовала да не я лъже, че е в Гърция, и да крие операцията. Костадинова не смятала да опровергава лъжата и да не отговаря на никого, защото според нея така и така щяла да стане част от измамата. Станало ѝ неприятно единствено, че майка ѝ, която е на достолепна възраст, се притеснила за нея.

От категорията