Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Това ли е причината Десислава да загуби битката с килограмите? Близките ѝ са разтревожени (Снимки):

Това ли е причината Десислава да загуби битката с килограмите? Близките ѝ са разтревожени (Снимки):

След като вече ви писахме, че Десислава има сериозен проблем с килограмите след раждането, като дори забрани да я снимат на участия, започнаха спекулации от всякакъв род. Последната тиражирана версия е, че здравословен проблем стои зад драстичното напълняване на Деси – така смятат нейни колеги от „Пайнер“.

Те са в недоумение от външния вид на певицата, която тежи поне 30 килограма над нормата.

Десислава килограми

Хора, с които блондинката работи по песните си, разкриват, че всъщност тя далеч не е лакома и най-вероятно има хормонален проблем.

Както всички знаем, подобен тип заболявания са все по-често срещани сред жените и причиняват именно драстично напълняване без възможност за сваляне на натрупаните килограми, писа „Галерия“.

Десислава килограми

Наднорменото тегло обаче е тема табу за певицата и никой около нея не смее да я пита нищо по въпроса.

Отдавна Десислава качва снимки само до кръста, а фотографите в заведенията избягват да я снимат в цял ръст и отблизо, за да не я комплексират допълнително.

От категорията