Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Рак, Скорпион и Риби в неделя добри печалби, Близнаци, Везни и Водолей изненади

Ако сте Рак, Скорпион и Риби в неделя добри печалби, Близнаци, Везни и Водолей изненади

Неделята ще бъде ден на изненадите! Няколко ще са зодиите късметлии, които ще имат шанса да се зарадват на приятна изненада в неделния ден. Леки нездравословни проблеми за няколко зодии, но те няма да успеят да помрачат доброто ви настроение.

На добра печалба също ще се радват няколко зодии.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще сте склонни да разговаряте с приятели по телефона или да им напишете писмо.

Ще сте отворени към повече развитие на професионални и социални контакти особено с представителите на мъжкия пол. Важни събития или преживявания могат да възникнат с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които са ваши роднини или приятели. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате променливо настроение, което силно ще се влияе от събитията през деня. Те разбира се, ще имат своето индивидуално развитие за всеки един от вас. Внимание ще изискат здравословните неразположения, които ще изискат грижи. Като цяло днес може да постигнете важни резултати при изпълнение на планове свързани с дома и семейството ви или планиране на такива за новата седмица. Не омаловажавайте информация, която ще получите от представители на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще ви бъде приятно да общувате с деца и по-млади от вас хора. За това може да има конкретни причини свързани със семейството или с професионалните ви ангажименти. В неделя се ангажирайте по-сериозно с неизпълнени задачи от отминаващата седмица. В неделя изненадите може да имат всякакъв характер, да ви въздействат по неочакван начин и дори да променят живота ви. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще планирате финансовите си дела за новата седмица. Ще се осланяте на очаквани парични постъпления, но съвета ми е да не избързвате с това. Неделя ще бъде важен ден за работа, която трябва да свършите в дома си, в стопанството или на работното си място (някои хора работят и в неделя, нали?) Днес може да очаквате добри печалби от търговия или други финансови отношения в бизнеса си. 

От категорията