Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Алекс Петканова отпраши на морето без Дани и бебето – ето в чия компания купонясва там (Снимки):

Алекс Петканова отпраши на морето без Дани и бебето – ето в чия компания купонясва там (Снимки):

Свикнали сме да виждаме Алекс Петканова винаги в компанията на съпруга ѝ, Дани, и отскоро – на малкия Габриел. Но ето че дългокракото изкушение реши неочаквано да остави семейството си в софийската жега и замина на почивка по женски с приятелки в курорта Слънчев бряг . 

Алекс Петканова на море

Блондинката сподели клипчета и снимки от купоните, както и двете вечери дамите купонясваха в култов морски клуб на Слънчака.

Откакто са родители, Дани и Алекс се грижат сами за малкия Габриел, като безпроблемно си разделят задълженията.

Александра неведнъж е споделяла, че няма никакви притеснения да оставя бебето при Дани, тъй като той се справя чудесно с ролята на баща, пише вестник „Телеграф“.

Двамата с Лудия репортер живеят безоблачно и щастливо, въпреки завистта и приказките на мнозина. Които преди време се скъсваха да ги „урочасват“ и да твърдят, че ще се разведат скоропостижно.

Припомняме, че Александра Петканова стана съпруга на Дани директно в ефир, по време на престоя им в Къщата на Вип Брадър. Сватбата бе организирана от екипа на формата и наистина бе нещо невиждано до момента у нас.

Скоро след това манекенката зачена от Дани Петканов и ето, че днес тримата със сина им Габриел се радват на едно задружно и стабилно семейство.

От категорията