Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Трагедия беляза живота на синоптичката Нора Шопова

Трагедия беляза живота на синоптичката Нора Шопова

Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка си Дочка на 9 август, пише “Хотнюз”. Тя е изключително привързана към семейството си от Панагюрище и дори отказва голи фотосесии като модел заради патриархалното мислене на майка си и баща си.

Татко й е доц.

д-р Атанас Шопов, директор на Исторически музей в гр.

Панагюрище, а майка й се занимавала с дребен бизнес. „Семейството ми е скромно и съвсем обикновено. Родителите ми винаги са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали на някъде”, разказвала е синоптичката.

Въпреки успехите си като модел по целия свят, Нора не се притеснява да сподели, че носи дрехи на майка си и е наследила от нея и бабите си чувството за домашен уют. Панагюрище е в шок от новината за кончината на Дочка, която всички в града много обичали. Съпругът й специално благодари на всичките си приятели за подкрепата в този труден за семейството момент.

Само преди няколко дни доцентът е празнувал рожден ден. С Дочка се женят през януари 1990 година и имат две дъщери – Елена и Нора, които ще са подкрепа на баща си в този труден момент.

От категорията