Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » 150-килограмова манекенка предизвика бум в мрежата с татуираното си тяло по бански (Снимки):

150-килограмова манекенка предизвика бум в мрежата с татуираното си тяло по бански (Снимки):

Неведнъж сме ви показвали плюс-сайз манекенки , които не само, че не се срамуват от пищните си форми, но и ги демонстрират с гордост във фотосесиите. Време е да ви покажем и най-популярната сред тях –  150-килограмовата татуирана манекенка Тес Холидей .

Авангардната пищна дама за пореден пък привлече вниманието към себе си, доказвайки, че не се срамува от тялото си.

Преди дни 34-годишната американка публикува в инстраграм свои фотографии от морето, където естествено дефилира по бански

.

дебела жена на плажа

Тес Холидей

Предизвикателната Тес, както винаги досега, отново събра както много харесвания и положителни коментари за фотосите си, така и отрицателни мнения за тях. Тя редовно публикува свои снимки по бельо напук на всички критици, които твърдят, че мястото ѝ е до някой опитен диетолог, а не по страниците на модните списания. 

Пищна манекенка

манекенка Плюс сайз

Мненията за най-популярния plus-size модел варират от „Ти си вдъхновение за много хора. Продължавай в същия дух“ до „Ти си отвратителна и позор за човечеството. Изтрий снимките си, че загубих апетита си.“
Тес Холидей манекенка

А на вас харесват ли ви формите на Тес?

От категорията