Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 15 подмладяващи прически с бретон за кръгло лице – истински находки, които преобразяват тотално визията (Снимки):

15 подмладяващи прически с бретон за кръгло лице – истински находки, които преобразяват тотално визията (Снимки):

Закръглените жени винаги са се считали за едни от най-хубавите и мили, защото техните меки и заоблени черти на лицето са свързани с детска наивност и чар.

кръгло лице

прическа пухкаво лице

Закръглените бузки, обаче, изглеждат страхотно само на младите момичета. Говорейки за по-възрастни дами, чертите на лицето, които свързваме с детското, във външния им вид вече са неподходящи. Ето защо трябва внимателно да обмислите визията си, така че дори и с кръгло лице да изглеждате много хармонично и подходящо за възрастта си.

къса черта кръгло лице

кръгло лице прическа

Прическите с подмладяващ ефект с бретон за кръгло лице ще ви помогнат да постигнете горното. С тяхна помощ овалът на лицето може да се доближи до идеалния, което е необходимо за дамите на средна възраст и по-възрастните.

прическа за овал на лицето

къса черта с бретон

Подмладяващ A-образен боб с бретон с анти-възрастов ефект за кръгло лице

Чудесен вариант за жени на възраст, които са собственички на кръгло лице , ще бъде A-образният боб с удължен бретон. Средната дължина на косата в тази прическа ще направи визията елегантна и деликатна, а самият бретон ще разтегне оптически овала на лицето и ще направи чертите по-хармонични.

А-образен боб

А-образен боб с бретон

А-образен боб на русо

Каре със скосен бретон и подмладяващ ефект за кръгло лице

Боб-каре с наклонен бретон е една от най-универсалните прически, защото е идеална за жени с всякакъв външен вид. Въпреки това, такава прическа все още остава истинска находка за пухкавите дами. Първо, карето е подмладяваща прическа, която може да скрие истинската възраст на дамата. На второ място, в съюз със скосения бретон, тази прическа умело превръща кръглото лице в перфектен овал, за който всички мечтаят.

боб със скосен бретон

 

Подмладяваща каскада с удължен бретон за кръгло лице

Добре познатата каскада ще бъде много подходяща за пухкави жени. Нейната многопластовост и лекота ще направят женската визия свежа и младежка. В същото време скосеният бретон ще поеме отговорната мисия за визуална корекция на овала на лицето. Като цяло външният вид на жена с каскада и удължен бретон ще бъде просто отлична.

каскадна прическа с бретон

Подмладяващо пикси с удължен бретон за кръгло лице

Сред собствениците на кръгло лице определено има такива, които просто са луди по късите прически. Мнозина обаче не могат да решат коя прическа да изберат, за да изглеждат млади и привлекателни. Най-добрият вариант тук е пикси с удължен бретон. Дръзките къси кичурчета ще придадат на образа нотка на смелост и игривост, а дългият бретон ще разтегне овала на лицето, което го направи почти перфектен.

писки с дълъг бретон

подмладяващо пикси

Както виждате, подмладяващите прически с бретон за кръгло лице са много разнообразни и многостранни. Сред големия брой опции всяка жена на средна възраст и по-възрастна ще може да намери нещо подходящо за себе си. В същото време визията й ще стане много свежа и изключителна.

подмладяваща прическа

подмладяващи прически

От категорията