Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Домашна отвара за бърз метаболизъм, помитащ всяка мазнина във вас като торнадо

Домашна отвара за бърз метаболизъм, помитащ всяка мазнина във вас като торнадо

Представяме домашна рецепта за отвара, която ускорява метаболизма и нормализира кръвното.

Ето лесната рецепта домашна отвара за бърз метаболизъм с ябълки и канела, представена от framar.bg.

Тази полезна смес е изключително богата на витамини и антиоксиданти и помага за ускоряване на метаболизма в организма. Пектинът, който се съдържа в ябълката и етеричните масла в канелата стимулират храносмилането, като помагат за пречистване на стомашно-чревния тракт.

Канелата усилва имунитета и дори предотвратява Алцхаймер и рак, твърдят учените. Сместа от ябълка и канела има уникалното свойство да нормализира кръвното налягане, а освен това е и чудесна на вкус и аромат. Комбинациятя между ябълка и канела ускорява метаболизма и прочистиства храносмилателния тракт и кръвоносните съдове от вредните натрупвания.

Необходимото време за приготвяне е 2 минути.

Необходими продукти:
1 бр. ябълка
1 ч.л. канела (на прах)
½ л вода

 

Начин на приготвяне:

Измийте обилно ябълката. Ябълката с кората се нарязна на ситно, редосва или пасира. Залива се с водата и към сместта се добавя канелата. Разбърква се добре.

Получената смес се консумира през целия ден, без значение дали преди или след ядене, стига да не е директно след храненето, тъй като е по-полезно не когато е след хранене.

Ако пък нямате време, просто разрежете на парчета измитата ябълка с кората, поръсете отгоре с канела и я хапнете като закуска или междинно хранене.

От категорията