Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Хубавата жена си е хубава и без грим – Джулия Робъртс очарова на 51 неглеже и с раздърпана тениска (Снимки):

Хубавата жена си е хубава и без грим – Джулия Робъртс очарова на 51 неглеже и с раздърпана тениска (Снимки):

Джулия Робъртс изгря на звездния небосклон с филма “Хубава жена” и оттогава не е слизала от него. В живота, обаче, актрисата изобщо не прилича на холивудска звезда, а впечатлява с естествен външен вид .

Тя е една от ония звезди, които нямат притеснение да бъдат себе си дори пред камерите на папараците.

Скоро 51-годишната актриса бе забелязана в парк, който се намира в близост до дома й.

Джулия Робъртс

Хубавата жена бе в компанията на близките си и се забавляваше заедно с тях. Виждайки холивудската дива е трудно да си представим, че тя играе главни роли във филми, които станаха легендарни.

Заедно с Джулия Робъртс бе нейния съпруг Дани Модер и техните три деца: 14 годишните близнаци Хейзъл и Фин както и 12 годишния Хенри.

Филмовата звезда изглеждаше повече от страхотно. Тя се бе облякла неглиже: с дънки, обикновена синя тениска и бели маратонки. Единствените бижута на актрисата бяха чифт колиета и образа й бе допълнен от тъмни очила.

Джулия Робъртс неглеже

Трябва да отбележим, че холивудската красавица бе без капка грим на лицето си. Но това не й попречи да раздава щедро лъчезарната си усмивка на фотографите, които дебнеха от засада да я снимат, предават от dress-code.com.ua. А тя изглеждаше превъзходно за своите 51 години.

Джулия Робъртс със семейството

Преди време Джулия призна, че е предприела голям риск с решението си да не си прави лифтинг. Тя е категорична, че не иска да си крие възрастта и няма притеснения, че остарява. Това са думите на звездата, които е казала на Lankome, когато от компанията я поканили да им стане рекламно лице.

От категорията