Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Зодиите, които могат да ви унищожат с тъмната си енергия – стойте далеч от тях!

Зодиите, които могат да ви унищожат с тъмната си енергия – стойте далеч от тях!

Всички сме чували за добрата и лошата енергия , както и за понятието “енергийни вампири”. Дори науката признава, че всеки човек има определено енергийно поле, което го защитава, но и с което влияе на околните.

При някои хора то е по-слабо и лесно пробиваемо от недоброжелатели. 

Съществуват и хора, чието поле е изключително мощно и могат да постигнат всичко, дори при това да наранят най-близките си хора.

 

В живота е важно да се намери златната среда между доброто и злото. Но понякога енергията иска да избухне и никой не е в състояние да я контролира. В такива случаи хората не приличат на себе си и ако се ядосат, могат да унищожат всичко около себе си. 

Когато обичат, хората с мощна енергия обичат с цялото си сърце, но когато мразят – го правят от цялата си душа. Те не могат да живеят в златната среда и затова може би животът им изглежда прекалено мрачен. 

Ръководят се от мотото “Или всичко, или нищо” и имат страшно малко приятели.

Днес ще ви представим зодиакалните знаци, които са надарени с изключително мощна енергия . Пазете се от тях, защото винаги постигат целите, които са си поставили, и могат да разрушат живота ви! Ето зодиите, които могат да ви унищожат с тъмната си енергия :

тъмна енергия

Риби

Рибите притежават безумна енергия, която обикновено има негативен характер. Тя се проявява най-често, когато изпаднат в депресия. Тогава те започват да обвиняват всички за проблемите си. А обвиненията им не са само на думи, но и на действия. 

Родените под този зодиакален знак буквално унищожават околните с оплакванията и негативизма си.

Близнаци

Самите Близнаци дори не разбират, че могат да унищожат живота на някой друг, само ако са около него, и с лекота разбиват сърцата на хората. Те лесно проникват в мислите на другите и правят всичко, което пожелаят. 

Хората, които общуват с тях, започват да се изнервят, бързо се уморяват, а главата и другите части на тялото започват да ги болят.

Също така Близнаците обичат да се намесват в любовните двойки, а когато го направят, отношенията между влюбените задължително се влошават. 

Скорпион 

Скорпионите са надарени с много силна мистична енергия, която може напълно да унищожи живота на всеки, дръзнал да им навреди с нещо. На пръв поглед изглеждат мили и сладки, но в тях има вътрешна сила, която те знаят много добре как да използват.

Ако Скорпионът си помисли, че би било добре някой човек да изпадне в беда, това със сигурност ще се случи. Дори не е ясно дали могат да виждат бъдещето или да контролират силата на мисълта си. 

По-добре е да не вредите на Скорпионите, защото, ако решат, ще ви съсипят живота!

От категорията