Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Най-точният хороскоп за 2020 година: ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ ще спечелите много!

Най-точният хороскоп за 2020 година: ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ ще спечелите много!

Хороскопът за 2020 прогнозира, че взаимоотношенията и финансите ще бъдат стабилни през годината. Звездите ще позволят благоприятен период за всички дванадесет зодиакални знака: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби!

През 2020 г. Меркурий преминава в ретрограден период три пъти:

22 март (Овен) – 15 април (Овен)
25 юли (Лъв) – 18 август (Лъв)
12 ноември (Скорпион) – 6 декември (Стрелец)

Търпението е добродетел, но не се нуждаете от астро прогноза, за да знаете това. Изглежда, че забравихме как е да живееш в добри времена, които не са в сянка от песимизма.

 Тази година ще бъде от полза в очакване на оптимистично бъдеще.

Има много, много признаци, които сочат просперираща година. Основна промяна, която се откроява е увереността в икономическия растеж, който ще бъде стабилен и не само моментен.

И така, основната дума, за която трябва да помислите, е търпението: просто не забравяйте да имате търпение. Ще се възползваме много години в бъдеще от промените през тази година.

Планетни влияния

2020 година ще бъде белязана от два основни аспекта. Марс, планетата на действието, ще бъде ретрограден в Козирог и Водолей, от 26 юни до 27 август.

Това означава, че всички планове за промяна на статута ще бъдат ремиксирани. 

Вторият изключителен аспект на годината ще бъде ретроградна Венера във Везни и Скорпион, между 6 октомври и 16 ноември. 

Когато Венера е в ретроградно движение, любовта продължава три месеца. Препоръчваме ви да избягвате да се забърквате в сериозна връзка в края на следващата година. Можете да експериментирате с интензивна страст и можете да имате много очаквания. Но това ще бъде за нищо.

Сатурн, Великият учител, ще бъде транзит през Козирог от края на 2018 г.

Това означава, че всеки от нас ще преоценява отговорно постиженията си, като разбере дали всичко, което сме изградили в живота, е автентично и солидно.
Уран, планетата на бунтовниците, ще влезе в Телец за кратък период от време, разклащайки цялата финансова дейност. Парите ще бъдат спечелени по различен начин и те ще доведат до нови инициативи.

Четирите зодиакални елемента през 2020 година

Огнените зодиакални знаци (Овен, Лъв и Стрелец) ще имат на разположение много пространство и време, за да развият личните си хобита през 2020 г. Огнените знаци ще привлекат мощни членове в своя екип. Естествено, че ще работите усилено и от тази гледна точка ще спечелите много през 2020 г.

Земните зодиакални знаци (Телец, Дева и Козирог) ще налагат космическо внимание през 2020 г. Има три периода, когато Меркурий е ретрограден, в повечето случаи в земни знаци. Работете и полагайте усилия по-внимателно и използвайте опита си; това е препоръката за всички земни зодии. Сатурн ще бъде транзитен в Козирог, носейки сила и дори скрита сила за всички земни знаци. След август всичко ще намалее по отношение на шансовете и възможностите за успех, но това не означава, че ще претърпите загуба. Просто казано, това ще бъде бял период от време, без специални събития или случки.

Въздушните зодиакални знаци (Близнаци, Везни и Водолей) за разлика от предходната година (2019), ще се радват на много по-удобна година през 2020 г. Работата в екип, комуникацията и взаимното разбиране са определящите фактори за стабилност и успех. Това не са чужди аспекти и способности за вас, така че няма да имате трудности с адаптацията, всичко, което е необходимо, е желанието да положите усилия в тази посока. 2020 година ще бъде благоприятна година за всички въздушни зодиакални знаци.

Водните зодиакални знаци (Рак, Скорпион и Риби), както винаги, са чувствителни, което може да бъде предимство през 2020 г. Тази година те ще се сблъскат с нови начала, в най-добрия смисъл. Ново начало … за някои хора означава нова работа, нов бизнес … нов курс в живота.

От категорията