Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Кали шашна всички с дръзките си плажни снимки (Снимки):

Кали шашна всички с дръзките си плажни снимки (Снимки):

Вече ви показахме плажни снимки на повечето БГ-звезди, които тази година сякаш се надпреварват да показват повече и повече от себе си. За разлика от тях, певицата Кали както винаги е по-сдържана откъм голота в кадрите, които публикува, но това не пречи да бъде атрактивна по своемо.

Поредното доказателство са най-новите плажни кадри на брюнетката. 

Тя успя да спре дъха на последователите си само с една снимка от водата от почивката си в Гърция, на която прилича на повече на морска нимфа.

Кали море

Това лято Кали си подари и много екстремни емоции. От няколко години насам тя е запалена по гмуркането. На една от снимките певицата прави смел скок в морската шир от висока скала.

Феновете й останаха впечатлени от смелостта, а тя им отвърна с мисъл на Джордж Бърнард Шоу “Животът не е за да намериш себе си. Животът е, за да създадеш себе си.”

Кали скала

Иначе редом с почивката, Кали поема и участия край морето, за да може да съчетае перфектно приказката за полезното и приятното.

От категорията