Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Софи Маринова призна защо се е върнала при Гринго

Софи Маринова призна защо се е върнала при Гринго

Софи Маринова шокира всички с решението си да се върне при Гринго, след като той веднъж я острига, два пъти счупи ръцете й и десетки пъти я пребиваше.

Ромката споделила пред приятелки каква е причината да се върне при вече бившия си съпруг. Тя не крие, че Гринго наистина е садист.

Но след всеки побой на Софка най-много й харесвали интимните моменти с него.

Тя стоически издържала на побоищата. Звездата пострада от любовта на любимия си най-тежко след концерт в Брюксел. Агресивният мачо буквално строши ръката й. Наложи се да й направят цели 15 шева. Костите й буквално били надробени от ударите и операцията била неизбежна. Певицата дори не си направи труда да скрие големите и грозни белези по счупената си ръка. Най-големият от тях е с дължина 18 см – започва от лакътя и стига до китката.

Въпреки драмите по време на краткия й брак и последващия развод, Софка прибра бившия си съпруг. Тя и Гринго се оказаха рекордьори по краткотраен брак, след който последва развод и предстояща нова грандиозна сватба. Всичко това се случи в рамките на една година, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

От категорията