Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Тя ражда сина си, когато е на 5 години. Ето как изглежда днес най-младата майка в човешката история (Снимки)

Тя ражда сина си, когато е на 5 години. Ето как изглежда днес най-младата майка в човешката история (Снимки)

Тази история не просто е любопитна, тя е истински феномен , за който учените и до днес не намират аналог и обяснение.

Лина Медина от Перу се прочува в цял свят благодарение на поразителния феномен от нейното детство.

Всичко се случва през 1939 г. , когато загрижените родители водят детето си в болница.

 

По непонятна причина настроението на момичето непрекъснато се мени, а коремът ѝ расте с часове.

Първоначално лекарите предполагат, че в стомаха на Лина расте тумор, тъй като на всеки нормален човек не може и да му хрумне, че такова малко момиче може да стане майка. По-късно експертите установяват, че по това време момиченцето вече е в 7-мия месец от бременността!

Тази ситуация се счита за уникална, тъй като момичетата в толкова ранна възраст просто нямат достатъчно развит организъм за възпроизводство. Тази аномалия се случил само, защото тялото на момичето се развивало много странно. Още на осем месеца бебето започнало да има редовна менструация, а от четвъртата година млечните му жлези започнали да се развиват необичайно бързо.

Лина родила бебе на име Херардо (името било избрано в чест на хирурга, който направил цезаровото сечение). Детето тежало3 килограма, по-късно пораснало здрав и силен мъж. По случайност той умира на 40-годишна възраст.

На снимката по-долу можете да видите Лина на 23-годишна възраст с 18-годишния си син, който стои до нея.

Като възрастна Лина се омъжва, а по-късно се появяват и други деца. Жената доживява дълбока старост – известно е, че през октомври миналата година стана на 85 години, наскоро се появиха слухове за смъртта ѝ, но не са потвърдени със сигурност.

От категорията