Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Алена с важни новини днес: ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, РИБИ – трудности и неуспхи, ДЕВА – добри печалби, КОЗИРОГ – не пътувайте!

Алена с важни новини днес: ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, РИБИ – трудности и неуспхи, ДЕВА – добри печалби, КОЗИРОГ – не пътувайте!

Топ-астроложката ни Алена  с важни новини за всички зодии днес. Ето хороскопа й за празничния 6-ти септември :

ОВЕН

Отложете изпълнението на всички важни задачи в този ден.

Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Разочарованието няма да закъснее, ако не осъзнаете ставащото и не се предпазите.

Възниква необходимостта да оцените реално възможностите си. Не се колебайте да признаете грешките си.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви положителни промени. Осъществяването на съвместни проекти ще ви донесе печалби. Неочаквано ще блеснете с неподозирани възможности. Не се захващайте с рисковани начинания, не се впускайте в авантюри, само защото някой гали егото ви с грандиозни обещания. 

БЛИЗНАЦИ

Причината за усложнените отношения с вашите колеги и партньори е породена от проблеми на работното място, които упорито отказвахте да разрешите. Затова ще се наложи да ги отстраните през първата половина на деня. Срещите ви са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия и загуба на време.

РАК

Включете се в работата на вашите колеги и изявете възможностите си. Не избързвайте, ако имате намерение да поставите началото на нови задачи следобед, а ги обмислете отново. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа.

ЛЪВ

Предстоят ви неочаквани трудности, които не ви позволяват да работите активно през този ден. Най-добре е да не надскачате възможностите си и да си наложите спокойствие, каквото и да става около вас. Грешките на работно място ще доведат до разочарование. Преценете докъде се простират възможностите ви.

ДЕВА

Отложете планираните делови срещи, защото няма да са успешни. Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите и да избягвате контактите, както и да се заемете сериозно със задачите си. Очакват ви промени в материално отношение. Дейността в нови съвместни проекти ви носи добра печалба.

ВЕЗНИ

Въпреки успехите на работното ви място, не бъдете прекалено самоуверени и не проявявайте ината си в днешния ден. Преценете добре направените предложения за съвместен бизнес, това ще ви предпази от загуби. Успехът е с всички, които работят в сферата на търговията.

СКОРПИОН

Няма да постигнете целта си на вашето работно място, ако решите да наложите мнението си с инат. Не рискувайте и не влизайте в спорове с колегите си. Работете, без да отвличате вниманието си. Имате възможност да разгърнете отлична съвместна дейност с деловите си партньори, особено ако развивате собствен бизнес.

СТРЕЛЕЦ

Настроението ви е променливо. Не сте изяснили целите си и вините околните. Деловите срещи няма да са успешни. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни и нервни. Промените, наложени от началниците ви, изобщо няма да ви харесат. Стабилизирайте постигнатото на работното си място.

КОЗИРОГ

Очакват ви интересни запознанства, които ще ви донесат полза в деловите отношения и днес, и през следващите месеци. Трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Съобразете се със съвета ми да не сте прибързани и да не прекалявате с изискванията към хората около вас. Не пътувайте!

ВОДОЛЕЙ

Не предприемайте нови занимания в днешния ден. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но и помогнете на вашите колеги. Избягвайте предложения за съмнителни инвестиции. Внимавайте, защото някои ваши действия и думи могат да се обърнат срещу вас.

РИБИ

Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Постоянно ще ви следват трудности и неприятни срещи, които няма как да избегнете. Задачите ви затрудняват. Не се поддавайте на изкушението да предприемете промени. За да си гарантирате професионалния успех, трябва да сте упорити.

От категорията