Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » 4 приятелки се шегуваха с невероятната прилика помежду си. Истината се оказа по-невероятна и от най-смелите им фантазии:

4 приятелки се шегуваха с невероятната прилика помежду си. Истината се оказа по-невероятна и от най-смелите им фантазии:

Съдбата е странно нещо. Понякога е способна да ни поднесе изненада, която и най-фантастичният филмов сценарий не може да измисли.

Точно толкова невероятна е и днешната история, в която главните роли са поверени на 4 обикновени жени . 

Историята започва с решението на Рейчъл Дайер – чаровна, усмихната и жизнерадостна блондинка, да промени нещо в живота си.

Един ден тя просто решила да си стегне багажа и се преместила от родния си Сиатъл във Вирджиния Бийч.

сватбен ден

Предприемайки тази проста стъпка, Рейчъл дори не подозирала, че промените, към които се стреми, изобщо не са свършили, а тепърва започват!

Рейчъл била много общителна личност и лесно се сближавала с хората. На новото място веднага си намерила приятели. Много от тях не спирали да й повтарят, че страшно много им прилича на една тяхна позната на име Шанън Никол.

Двете дами се запознали на концерт, разговаряли страшно много и открили, че си приличат изключително много не само външно, но и вътрешно. Рейчъл и Шанън имали общи интереси, харесвали едни и същи неща, обичали еднаква музика и филми.

Само за една вечер от непознати двете станали най-добри приятелки. Не спирали да се снимат и често се шегували колко много си приличат. 

приятелки

Между другото, Рейчъл имала сестра близначка на име Кристъл. Момичетата били разделени веднага след раждането и дадени за осиновяване на различни семейства. Сестрите обаче успели да се намерят.

Можела ли е Рейчъл да предположи, че освен Кристъл, има и други сестри? Разбира се, че не.

На шега обаче Рейчъл и Шанън решили да си направят ДНК тест. Изумлението и радостта им нямали граници, когато узнали на какво се дължи огромната им прилика.

Шанън изобщо не подозирала, че не е израснала с истинските си родители. Младата жена преживяла истински шок, когато научила, че родната й майка е дала живот на още две момичета и ги е дала за отглеждане на чужди хора. 

Как завършва историята ли? Още несвикнали с идеята, че са сестри, Шанън, Рейчъл и Кристъл се сблъскали с нова изненада, поднесена от съдбата. 

Сред данните, съхранявани в местната база, открили ДНК-то на жена, която се оказала четвъртата доведена сестра на Рейчъл.

Момичето е най-голямо от всички и се казва Лиза Холи Ван.

усмихната жена

Тъй като четирите си приличали страшно много на външен вид, те бързо решили, че са наследили чертите на майка си.

3 сестри

4 сестри

Да се запознаят с нея жените обаче така й не успели, защото тя починала година преди дъщерите й да се срещнат.

От категорията