Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Дъщерята на Марта Вачкова я напуска – ето причината (Снимки):

Дъщерята на Марта Вачкова я напуска – ето причината (Снимки):

Лъчезарната Марта Вачкова тези дни е поизгубила усмивката от лицето си, а причината е, че дъщеря й, Рада, се кани да я напусне съвсем скоро. Причината за раздялата с най-скъпото на актрисата същество, обаче, е радостна – Рада е на път да се реализира в живота и ще продължи следването си в чужбина .

Актрисата е хем щастлива, хем не може да прикрие тъгата си от факта, че няма да я вижда близо половин година.

Марта Вачкова и Рада

Причината за раздялата на майка и дъщеря е факта, че Рада замина за половин година в Португалия, където ще продължи обучението си.

Красивата щерка на Марта Вачкова избра да стане художничка и завършва в плакат и визуална комуникация в Националната художествена академия.

Марта и Рада

Това е и първата раздяла между майка и дъщеря, които имат много силна връзка помежду си.

Припомняме, че актрисата, която тази вечер ще изгрее в новия сезон на култовия сериал “Откраднат живот”, е в лоши отношения с бащата на Рада от години.

Приятелите на Вачкова пък издават, че тя още отсега е казала, че ще се обажда по пет пъти на ден на Рада, за да е сигурна, че с нея всичко е наред на другия край на Европа.

Марта Вачкова и Рада на летището

На летището младата художничка бе изпратена и от баба си – съпругата на актьора Григор Вачков Силвия.

От категорията