Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Големият син на Атанас Стоев от Канарите с нова любов

Големият син на Атанас Стоев от Канарите с нова любов

Големият син на ръководителя на оркестър “Канарите” Атанас Стоев-Стоян от две седмици е с нова жена, научи от сигурни източници репортер на “ШОУ”.

Причината да се раздели с дългогодишната си приятелка Малина, с която живееше около 7 години пък, е традиционното неразбирателство и несходство с характерите.

Двамата отдавна са имали проблеми, с които така и не могли да се справят, това е споделил неотдавна пред приятели Канара. А ние знаем, че това съвсем не е първата раздяла на двойката, но музикантът е категоричен, че е последната.

Близки до него твърдят, че причина за постоянните раздори е била половинката на Стоян.

“Както всяко нещо, и тази връзка приключи, съжалявам само за изгубените години, не бях оценен от тази жена и това доведе неминуемо до раздяла, пожелавам на Малина всичко хубаво”, коментира пред “ШОУ” Стоян Канара.

И продължава в доста емоционален тон:

“Не се издържаше сприхавия й харатер и постоянните й претенции, които нямаха покритие”. Сега новата тръпка на Стоян идва от човек от неговия бранш.

Става дума за народната певица Ваня Вълкова. Страстите между двамата прехвърчат едва от няколко месеца, но изглежда вече са доста сериозни.

Главата на семейството Атанас Стоев одобрява новата двойка. Любовта се е развихрила бързо и сериозно, след поредната издънка на Малина. Стоян и Ваня вече живеят заедно, изглеждат щастливи и най-накрая Стоян е спокоен на новия пристан, споделят негови приятели.

Близки до Ваня Вълкова пък казаха, че тя е много влюбена и ще направи всичко възможно да задържи Стоян до себе си и тази връзка да има бъдеще.

Припомняме, че Стоян Канара е голямата любов на фолкпевицата Ивана.

От категорията