Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Саня Борисова си навлече гнева на участници във Фермата

Саня Борисова си навлече гнева на участници във Фермата

Красавицата Саня Борисова си навлечу недоволството и упреците от другите участници във формата „Фермата“, че е разглезена и няма особена полза от нея в стопанството.

Журналистът Ивайло Шопски скочи на прочутата красавица, защото, според него, тя обръща повече внимание на външния си вид, отколкото на изпълнението на задачите във фермата.

Като първи ратаи в отбора на чорбаджиите, Шопски и Кристияна Брънзалова бяха станали да приготвят закуска за всички. Негодуванието на водещия на „Бащино огнище“ се отключи от тенджера с ориз, която бе зарязана безпризорно в лятната кухня.

„Санчето ли ще решава какво да прави с тази храна? Тя на вързано куче хляб не може да даде!“, отсече Шопски. „Ами на нея работата ѝ е да е нежна“, защити я с усмивка Кристияна. „Нежна! Честно да ти кажа, такава жена у нас никога няма да си взема! Хубава е! Ама ще е хубава до време“, продължи саркастичната си тирада Шопски.

Минути по-късно Борисова даде повод за реален конфликт с отказа си да закусва толкова рано. „Според теб аз на сила ще ям сега, така ли“, попита Саня, а Шопски се тросна: „Ще седнеш, ще хапнеш две лъжици, а после прави каквото искаш! Правилата са такива – ние ядем след вас“.

Сблъсъкът помежду им надскочи битовизмите и се пренесе на ниво „звезди-простосмъртни хора“. „Ама, кажи ми, ние на теб дължим ли ти по-специално отношение? Когато сме отбор и имаме някакви уговорки, те трябва да се спазват. Ти мислиш само за себе си. Това е мнението на всички, а аз съм единственият, готов да влезе в откри конфликт. Всички смятат, че си прекалено пасивна и не помагаш в двора“, продължи да я напада Шопски.

Чувствителната актриса пророни сълза и заяви, че чака някой да й възложи конкретна задача. Шопски директно я отведе при фермера на седмицата в отбора на чорбаджиите Иван Милин, който я прати да реди тухли за стената на мандрата.

От категорията