Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък добро развитие на финансовите дела, Рак, Скорпион и Риби благоприятен ден

Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък добро развитие на финансовите дела, Рак, Скорпион и Риби благоприятен ден

Петъкът ще дойде с езвестни разногласия и е възможно жена зодия Козирог, Дева или Телец ще ви засегне в емоционален план, защото ще се почувствате обидени. Денят все пак ще е благоприятен за изява както на служебното място, така и в семейна среда, което означава, че е възможно и да сготвите нещо вкусно, което ще зарадва околните. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате поводи за радост.

Днес двуличните действия на мъж трудно ще развалят настроението ви за дълго.

В петък ще бъде важно да сте наясно както със собствените си желания и действия, така и с тези на хората около вас. Днес проверявайте внимателно всяка информация, която хората споделят с вас. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, което не бива да ви прави невнимателни или наивни. Днес са вероятни по-големи разходи или от вас ще се изиска по-голямо внимание при опазване на лични документи, банкови карти или друга важна информация. Ще имате разговори с роднини, които ще споделят важна или интересна за вас информация. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през този ден ще се сблъскате с неприятности и конфликти, свързани предимно с пътуване или с хора от друго населено място. Този ден ще изиска от вас по-голямо внимание, в случай че пътувате и най-вече ако шофирате собствения си автомобил. Денят ще бъде сложен и непредсказуем за вас, но вие ще имате силата да обрнете събитията в благоприятна за вас посока. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще се ангажирате с планове свързани с вашия дом, имот или друг вид имущество. Възможно е при изпълнението на тези задачи да разчитате на различни хора, както от семейството си, така и извън него. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вземане на важни решения или за приключване на вече започнати дела. Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните ви отношения. 

От категорията