Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето железния режим на Лепа Брена, с който успява да изглежда като момиченце и на 58 (Снимки):

Ето железния режим на Лепа Брена, с който успява да изглежда като момиченце и на 58 (Снимки):

Лепа Брена неслучайно носи прозвището “лепа” (хубава). За всички е видно, че е красива и поддържана жена, дори на 58.

На възраастта, на която повечето й връстнички вече минават в графа “баби”, тя може да се похвали с изящна фигура , на която могат да й завидят много по-млади жени. Популярната сръбска певица се поддържа в младежки вид с много упражнения.

Поп фолк изпълнителката най-накрая разкри каква е тайната за безупречната й визия . Освен, че залагана физическите натоварвания тя е избрала и здравословен хранителен режим. Денят й сутрин започва с йога, а вечер се храни винаги с една и съща храна.

Лепа Брена

Лепа Брена съветва тези, които искат да запазят за по-дълго младостта си, да ядат овесени ядки с ленено семе в комбинация с малини и къпини. Певицата не крие, че тази храна се е превърнала в нейна традиция, пише изданието „Хит Информер“.

Лепа Брена по бански

Брена е отхвърлила напълно всякакви млечни продукти и не ги включва в менюто си. Преди известно време за друго издание тя казва: „Години наред се учих да водя живот на войник и да бъда строга към себе си. Отдавна съм отрекла житейските удоволствия. Става ми смешно когато някои хора казват – ако не ям, не пия и не пуша, тогава за какво да живея? Има много причини, заради които да се живее. Научих се да бъда умерена в храната си и да избягвам много неща, които се смятат за балкански удоволствия”. Певицата добавя, че с напредването на възрастта яде все по-малко месо, предават от zenskimagazin.mk.

От категорията