Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 септември- ВОДОЛЕЙ Успехи, КОЗИРОГ Силен късмет и успехи

Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 септември- ВОДОЛЕЙ Успехи, КОЗИРОГ Силен късмет и успехи

Условията за Овните ще са добри, а Телците да затвърдят позициите си. Близнаците са наградени за реализацията на целите си, което е напълно възможно и за Раците. За Лъвовете периодът ще е труден, а Девите не бива да допускат зловредни фактори да ги владеят.

При Везните напрежението се усеща, а Скорпионите да не подценяват трудностите.

Стрелците да се владеят, защото дните са напрегнати, за Козирозите е характерен силният късмет. Водолеите действат успешно, а  Рибите  постигат цели.

 

ОВЕН

Ползотворни условия

Активността ви през следващите дни ще е впечатляваща. Характеристиките за социалното развитие на Овните през предстоящото седемдневие са благоприятни. Просперитетът ви ще зависи изцяло от активността. Делова нестабилност ще притеснява ленивите и хитрите.Във финансовите взаимоотношения не допускайте конфликти. Петък и уикендът предоставят материален успех. Много добри възможности за сполука разкриват понеделник и вторник. Сряда и четвъртък не са лоши, но са по-напрегнати и нервни.

 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте позициите си

Изпълнени сте от творческа енергия и кроите нови планове за бизнеса си. Представителите на Телец трябва да са много внимателни и предпазливи през периода, защото са застрашени от точните удари на враговете си. Необходимо е мнозина да заздравят личните си позиции, защото нестабилността хвърля сянката на недоверието върху социалния и деловия ви имидж. Петък е напрегнат и изпълнен с кавги, а събота и неделя са по-добри. От следващите дни успешни са понеделник и вторник а сряда и четвъртък са нервни и трудни.

 

БЛИЗНАЦИ

Хубави възможности за напредък

Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. Предстоящото седемдневие ще разкрие добри възможности за реализиране на вашите делови цели. Необходима е много работа, както и преодоляването на някои фактори в стила на мисленето ви, които създават условия за нестабилност. Точно казано, това е хитруването. Освободете се от него. Петък ще е много нервен, а събота ви разкрива чудесен шанс. Неделя, понеделник и вторник са благополучни.  Сряда също, но е нервна. Четвъртък е много напрегнат.

 

РАК

Силен шанс за желана реализация

Амбицирани сте и съсредоточено работите върху осъществяване на планираните промени на работното си място. Раците ще разполагат с превъзходни възможности за реализация на личните и деловите си цели през периода, и ще постигнат много добри резултати чрез подкрепата на хора от обществените среди.Не се ангажирайте с договориране през тези дни. Подобни уговорки са застрашени от провал.В петък намирате решение на личен въпрос, а в събота – тежък сблъсък с конкуренти. Следващите три дни са спокойни и сполучливи. Сряда и четвъртък са напрегнати.

 

ЛЪВ

Много напрегнат етап

Енергиите през седмицата ще са с различно въздействие върху вас, при някои подтикващи към активност, при други – към гордост и крайни оценки. Настроението на мнозина от Лъвовете е формирано от гняв и недоволството,  предизвикани от притисналите ги финансови проблеми. Но не се отпускайте! Владейте нервите с повече воля.Този етап може да продължи два месеца и половина. Седемдневието ще е напрегнато и повечето от представителите на Лъв ще поддържат мрачно настроение. Петък и уикендът ще са доста напрегнати. Понеделник и вторник са по-спокойни. Следващите са трудни.

 

ДЕВА

Не допускайте дестабилизация

Горди и със самочувствие, ще отхвърлите всяка зависимост и ще покажете устойчивостта си във всичко. За Девите е наложително да вземат незабавни мерки срещу застрашително нарастващите атаки от нечия страна, целящи дестабилизацията ви. Вашата главна задача е да се пазите от ударите и провокациите на противниците ви, и да защитавате територията си. При това не говорим само за предстоящото седемдневие. Петък и събота ще са много напрегнати. През следващите три дни спокойствието е относително, защото напрежението не намалява. В сряда и четвъртък нерви.

 

ВЕЗНИ

Повишено напрежение

Запознавайки се с допълнителна информация, ще задълбочите познанията си и ще работите по задачи, свързани с лични, професионални и обществено – политически ангажименти. Предстоящото седемдневие ще е най-мъчително за нечестните в деловите си взаймоотношения. Действащите в сферата на бизнеса да са лоялни, защото ще си създадат големи неприятности. Радостното за всички е, че базата, върху която сте стъпили е стабилна и надеждна. Петък е нервен, но се справяте, а събота е благоприятна и успешна. Неделя е характерна с добър късмет, но и със засилено напрежение. Последното ще е неизменно за всички следващи дни.

 

СКОРПИОН

Периодът е успешен, но бъдете активни

През седмицата ще реализирате намеренията си до подробностите, които сте предвидили. За реализацията на деловите ви цели, периодът е успешен. Пазете се от удари, които някой се подготвил да ви нанесе. Това е съперник от обществените среди. По всичките си цели действайте настойчиво, но задължително се запасете с търпение за крайните резултати. Предстоят три месеца на усилена изява. Петък е спокоен и успешен, а събота и неделя са ядовити. Понеделник е добър, а през  следващите делници е необходимо да сте достатъчно активни за успеха си.

 

СТРЕЛЕЦ

Етапът е напрегнат. Владейте се

Отличен период, в който ще се утвърдите както в делови, така и в личен план. Смес от положителни и отрицателни влияния през периода, които ще провокирот  мнозина от зодията делово отпускане. Не си го позволявайте, защото може да бъде последвано от дестабилизация. Сега е добре да планирате прецизно да планирате изпълнението на целите си и да следвате осъществяването им. Петък е успешен, но не прибързвайте. Уикендът е нервен и неприятен. След променливия понеделник делниците ви носят успехи, но и много нерви.

 

КОЗИРОГ

Силен късмет и успехи

Прекалената ви обвързаност с материалните неща внася напрежение в живота ви. Благоприятно и хубаво, предстоящото седемдневие носи добър късмет за реализация на целите. Проблеми може да възникнат в емоционален или здравословен план, но не са фатални. За преобладаващата част от Козирозите, през тези дни са характерни  контактите в обществените среди, и предварително планираните пътувания. Петък е доста напрегнат, а събота е твърде успешна. В неделя и понеделник сте по-отпуснати, а другите дни са чудесни.

 

ВОДОЛЕЙ

Успехи

Прагматично и без излишно суетене ще се възползвате от обстоятелствата и ще работите за интересите си. Периодът е благоприятен като развитие и от гледна точка на реализирани цели, но носи и неприятности, предизвикани от клюки и сплетни, които някой настойчиво разпространява по ваш адрес. Ще научите кой е източникът. По принцип, седемдневието ви носи успех в личен и делови план, както и поддръжката на хора от влиятелни административни нива. Петък и уикендът са много хубави. Делниците са благоприятни. По-тежка и напрегната ще е сряда.

 

РИБИ 

Прекрасен етап за постижения

За хората на бизнеса поредното предизвикателство ще събуди нови сили у тях, потискайки раздразнението си от последните неудачи. Много добър седмичен етап, през който представителите на Риби ще успеят да осъществят намеренията си в пълнота. Не е изключено до възникнат неприятности за пътуващите и преговарящите, но не става дума за неотстраними проблеми. В контактите се очертава нестабилност, но е временна. В петък ще вземете много важно и правилно решение по даден въпрос. Събота е чудесна, а неделя е нервна. Делниците са благодатни за материална реализация.

От категорията