Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота важно съновидение, Телец, Дева и Козирог неочаквана възможност

Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота важно съновидение, Телец, Дева и Козирог неочаквана възможност

Съботата ще бъде един необикновен ден! Почивният ден ще ви зарадва със топлите слънчеви лъчи, които ще донесат и доброто ви настроение, което ще бъде подсилено и с приятни срещи с приятели, които ще ви направят щастливи и така ще премине и неделята дори. Възможно е да се появят неочаквани разходи за някои от зодиите.

Нова възможност ще се отвори пред 3 зодии, които е добре да се възползват от нея, защото ще бъде печеливша.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате благоприятно време за срещи, да посрещнете гости в дома си или да разговаряте с хора от близо и далеч.

Повечето ви срещи ще бъдат с хора, с които има да обмените полезна или интересна информация. Моменти на тъга ще предизвика едно неочаквано събитие, което касае човек, когото познавате или случка от обществения живот. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде ден на изненади, особено по отношение на някаква работа или събития, които сте планирали през седмицата. Това ще бъде благоприятен ден за контакти с хора, с които вече се познавате или имате създадени професионални отношения. Днес може да възникне неочаквана възможност за нова работа или бизнес ангажимент. Ще имате интересни преживявания или разговори с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес внимавайте с разходите, които ще направите. Денят не вещае финансови затруднения, но това не означава че трябва да прахосвате неразумно парите си. Ще имате интересен разговор с човек, с когото имате скорошно познанство. Контакти с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева могат да създадат кратко напрежение. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще търсите разрешение на важен проблем, като това може да се случи по един неочакван начин за вас. Събота вещае съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното. Това ще бъде благоприятен ден за разговори и за постигане на споразумение по материални или имотни въпроси. Жените ще имат желание да бъдат повече време извън дома си и ще търсят най-различни начини за развлечения и отдих. 

От категорията