Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Дали този път Лана не прекали?

Дали този път Лана не прекали?

Провокациите на Лана към Александър Русев изглежда няма да спрат със страстните целувки, които съпругата на българския кечист си размени с неговия колега Боби Решли. Това се случи преди няколко дни и тогава всички предположиха, че постъпката на красивата блондинка е част от шоуто и ще има развитието на сценария.

(twitterPostData0)

Това вече е факт, а Си Джей Пери очевидно е готова на всичко, за да ядоса Мирослав Барняшев, както е истинското име на родната звезда на кеча. Тя се намъкна в едно легло с тъмнокожия кечист и отправи недвусмислено съобщение към Русев.

Дали обаче този път не прекали?

Русев и Лана и друг път са били част от противникови лагери на ринга, но за първи път си позволяват подобни интимности, особено след като официално се ожениха.


Това се случи на живо, в шоуто Monday Night Raw, в момент, в който звездата на организацията Ренди Ортън, както и Крал Корбин налагаха българския кечист. Във видеото по-долу може да видите каква бе реакцията на Русев!

От категорията