Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Съпруг се възмутил от странната форма на гърдите на жена си, но това спасило живота й

Съпруг се възмутил от странната форма на гърдите на жена си, но това спасило живота й

Ако вашата сродна душа направи забележка за външния ви вид, не бързайте да се обиждате от нея. В края на краищата, това може да ви спаси живота, както в случая на Луиз Стивънс-Пантой от Салфорд, Англия, която не е подозирала, че страда от страшна болест.

Жената е отгледала две дъщери и е луда по младия си съпруг Оливър. Именно той й помогнал да научи за опасно заболяване.

Веднъж, докато двойката се излежавала сутрин в леглото и се шегувала и се наслаждавала на времето си заедно, Оливър забелязал нещо странно. Забавлението им приключило бързо, след като съпругът направил коментар за формата на гърдите на жена си. Той просто се обърнал към Луиз и казал, че изглеждат “странно”. 

“Просто лежахме в леглото в неделя сутринта, а той се заиграваше, като ме побутваше леко, докато говорех по телефона с майка ми. И тогава Оливър каза, че гърдите ми изглеждат малко странно. И това ми спаси живота”, споделя г-жа Пантой. 

Вместо да се обиди на съпруга си, жената се вслушала в думите му.

Оливър е забелязал, че Луиз има странна подутина на гърдите си. Освен това е било възможно да се забележи само в легнало положение. Англичанката решила да отиде и да се прегледа, а когато изследванията и от болницата били готови, чула най-страшната диагноза – рак на гърдата.

Таткото и бабата на Луиз са починали от рак на панкреаса, а дядо й си е отишъл от рак на белия дроб.

Жената разбирала отлично колко коварно е заболяването и не очаквала щастлив край, но се впуснала в борбата докрай.

48-годишната англичанка е била принудена да се подложи на мастектомия – отстраняване на гърдата. След продължително лечение, жената успяла да победи болестта. Луиз моли всички останали съпрузи да не се страхуват да бъдат толкова „груби“, колкото Оливър, що се отнася до здравето за жените им. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

От категорията