Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Най-милото на Ким Кардашиян почти лъсна, това ли е новата мода?

Най-милото на Ким Кардашиян почти лъсна, това ли е новата мода?

Ким Кардашиян официално представи новата си козметична линия. На партито по този повод се събраха някои от най-близките приятелки на Ким, които блестят из медиите. Сред тях бе например Парис Хилът, която е свързана със семейство Кардашиян.

Ким обаче блесна в своята вечер и то не само с козметиката, която представи.

Домакинята на събитието направо блестеше и то буквално.

Тя се появи в страшно оскъдно облекло, от което аха да й се види най-милото. Кардашиянката заложи на изчистена черна блуза с дълбоко деколте. Тя бе комбинирана с лъскава сребриста поличка, която обаче бе прекалено къса за едрите форми на пищната риалити героиня.

Няма как да не отбележим, че видимо дължината на полата бе по-малка от ширината й. Освен това полата на Кардашиян бе така стегната и опъната по нея, че бе цяло чудо, че не се сцепи по време на събитието.

„Защо е тази мини пола? Как въобще ходиш с нея“, този въпрос сериозно заинтригува феновете на звездата, които коментираха визията й в социалните мрежи.

И все пак стилисти коментират, че модният избор на Ким е с една единствена цел – да покаже, че е в страхотна форма. Преди време звездата бе понапълняла и бе започнала да слага панталони с доста широка кройка.

Преди време Ким отида на вечеря в изискан ресторант с по-малката си сестра – супермоделът Кендъл Дженър. На фона й съпругата на Кание Уест просто приличаше на едра и запусната дама.

Е, явно сега Ким иска да покаже, че се е отървала от излишното и отново хваща окото. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

От категорията