Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » Sony Xperia Ultra » Имал какво да чуе: Преди да заспи на операционната маса включил мобилния и записал какво се случва

Имал какво да чуе: Преди да заспи на операционната маса включил мобилния и записал какво се случва

Съвсем случайно включил мобилния си телефон да снима, а след това потънал в дълбок сън.

 Следвал преглед на червата в един от местните кабинети, а когато се събудил имал какво да чуе. Когато пристигнал в офиса, където го чакала колоноскопия(обстоен преглед с малка камера във вътрешната част на червото), този човек от Вирджиния не и помислял, че всичко това ще се случи, когато започне да действа анестезията. 


 

Неговият мобилен телефон записал всичко, което се е случило, докато бил под въздействието на упойка, пише Washington post.

 Когато се върнал у дома, след прегледа, започнал да преслушува записа и скоро разбрал какви ужаси са се случвали, докато бил под упойка.

“След само пет минути разговор с теб преди операцията, ми идваше да те ударя в лицето”, казала му докторката само няколко минути след като анестезията започнала да действа.
 
Докторката го предупредила асистента си да внимава с обрива, който е имал човека, за да не се заразят. “Можете да получиш сифилис на ръката”, казала докторката на асистента си и уточнява, че човекът може да страда от Ебола или туберкулоза на пениса.

Всички се смеели. Един асистент  нарекъл пациента “изостаналост”, а след това последвали спекулации за неговата сексуална ориентация. Опитвали седа разберат, дали може човекът да е гей, а докторката казала, че познава хомосексуалисти, които “имат повече какво да извадят от гащите” от този пациент.

Лекарите се подигравали на пациента, поради неговата доверчивост и голяматавяра в съветите, които дават лекарите в интернет. След като човекът решил да публикува записите, докторката била уволнена и вече не работи в тази практика. Този човек по съдебен път поискал обезщетение за отношението към него. Спечелил спора, както и 500 000 долара обезщетение. “Това е прецедент. Никога не съм се срещал с подобен случай “, каза адвокатът, представлявал пациента. 

От категорията