Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Продава се уникален Jeep Wrangler Hellcat 6×6 (СНИМКИ)

Продава се уникален Jeep Wrangler Hellcat 6×6 (СНИМКИ)

Изумителният Jeep Wrangler, наречен от създателите си Inferno, е базиран на специална версия на Jeep Wrangler Rubicon 75th Anniversary Hard Rock 2016 г.

Използваната силова установка е 6.2-литров двигател Dodge Hellcat V8 с мощност от 707 к.с., според описанието на обявата на сайта на аукционната къща Barrett-Jackson.

Освен това на допълнителната ос са монтирани нови спирачки.

Оборудването на Jeep Wrangler Hellcat 6×6 Inferno включва офроуд амортисьори King и 35-инчови гуми, монтирани на 20-инчови колела, които осигуряват висока проходимост на всъдехода.

Специалният цвят на корпуса Inferno Red е изработен по поръчка, като е съчетан с изработена също по поръчка решетка на радиатора от въглеродни влакна и удължения на арките на колелата, както и специален багажник на покрива с предни и задни светодиодни прожектори.

Изработените по поръчка стоманени брони са оборудвани с куки за теглене и предна лебедка, така че можете да излезете от най-непроходимите места. В салона седалките са обшити с черна кожа.

В момента на километража на Jeep Wrangler Hellcat 6×6 Inferno има пробег от 201 км. Цената на уникалния модел все още не е обявена, но всеки, който иска да придобие бруталния всъдеход, може да се регистрира на аукциона, който ще се проведе на 26-29 юни в Кънектикът, САЩ. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

От категорията