Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Ето защо Миролюба Бенатова отказа на Слави Трифонов и сега кара такси!

Ето защо Миролюба Бенатова отказа на Слави Трифонов и сега кара такси!

Миролюба Бенатова отрече слуховете, че е част от новия проект на Слави Трифонов. Неотдавна се появи информация, че тя щяла да е в екипа на шоумена и да работи в бъдещата му телевизия. Но ето какво казва Бенатова по темата:

“Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов. Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива.

Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен.

Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах. Реално нямахме среща. Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново – традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес. Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя.”, пише Бенатова. 

От категорията